Cât a crescut Sara, fiica Alessandrei Stoicescu. Prezentatoarea Observatorului se mândrește cu o fetiță superbă

Alessandra Stoicescu este o femeie împlinită atât pe plan profesional cât și pe plan sentimental. Îndrăgita prezentatoare este mama unei fetițe superbe.

Alessandra Stoicescu este mândra mamă a unei fetițe pe nume Sara Maria

Antena 1

Îndrăgita prezentatoare a Observatorului își ține la curent fanii în privința vieții sale personale. Alessandra Stoicescu a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de fiica ei, Sara.

Fanii au fost de-a dreptul încântați să vadă cât de mult a crescut fiica Alesandrei Stoicescu. Sara a împlinit pe 29 mai un an și 10 luni și crește pe zi ce trece.

„Momente frumoase și minunate”, „Sunteți minunate”, „Fetiță tare frumoasă”, „Superbă fetiță”, „Bucurie mică și frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul fotografiei în care Alessandra Stoicescu stă alături de fiica ei.

De aproape doi ani, Alessandra Stoicescu trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, alături de fiica și soțul ei.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă în 2019, pe când avea 43 de ani. Acum, vedeta în vârstă de 45 de ani poate spune că este cu adevărat o femeie împlinită.

Cariera de succes a Alessandrei Stoicescu

Cu o carieră de peste 25 de ani în mass-media, Alessandra Stoicescu este unul dintre cei mai experimentați, mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din România.

Timp de 16 ani s-a aflat la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă: atentatele teroriste din 11 septembrie de la New York, criza economică din 2008, alegerile prezidențiale din SUA, moartea lui Michael Jackson.

Începând cu anul 2010 a fost realizator și moderator Antena 3 pentru News Magazine, 100 de minute şi "Q&A".

Alessandra este recunoscută și pentru implicarea ei în zona socială. De 10 ani conduce Fundația Mereu Aproape, fundație ce vine în sprijinul copiilor cu grave probleme de sănătate.

În 2011 a înființat Intact Media Academy, școală de media ce își propune să contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliși de televiziune, având ca bază de pornire experiența celor care fac această meserie în fiecare zi, unii de zeci de ani.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâinile stiliștilor. Imaginea în care nu poartă machiaj

Cu ce se ocupă Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu

Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului.

Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Puțini știu că Alessandra Stoicescu a luat la căsătorie numele de Constantinescu, și a rămas Stoicescu doar pentru public.

Citește și: Alessandra Stoicescu, aniversare în familie! Frumoasa prezentatoare a sărbătorit șapte ani de mariaj! Ce mesaj emoționant a postat pe conturile sale de socializare!

Jurnalista de la Observator a vorbit în repetate rânduri despre soțul ei care este o sursă de echilibru în familie, dar și o persoană care o completează în proiectele în care este implicată.

Ultimele știri