Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, și-a deschis anul trecut propriul restaurant și se bucură de un succes considerabil când vine vorba de pizza pe care o face.
Cât costă o pizza la pizzeria lui Cătălin Țociu
Romică Țociu, celebrul actor, este foarte mândru de reușita fiului său și îl sprijină cu afacerea sa. Cătălin are o relația aparte cu tatăl său, alături de care a participat la America Express în 2023. Tot tatăl său a fost cel care l-a sprijinit și încurajat atunci când a participat la Chefi la cuțite, dar și la Splash! Vedete la apă.
De când a descoperit că e îndrăgostit de bucătărie și gătit, Cătălin a știut că vrea să își deschidă propriul restaurant. Așa că a decis să își deschidă o pizzerie chiar în Capitală.
Cătălin nu e doar proprietarul restaurantului, ci și muncește acolo cot la cot cu restul echipei sale. El a mărturisit, potrivit Click.ro, că vinde zilnic cam 120 de pizza.
„Sunt aici, de dimineață până seară, adică, eu centrez, eu dau cu capul. Sunt și șef și angajat, mai am doi colegi. Dacă nu stai printre angajați, nu prea merge afacerea, sper că ne vom extinde, la mare și la munte, în viitorul apropiat.
Sunt aici, zi de zi, vreau să mă asigur că totul iese perfect, mai ales că recent am schimbat aluatul, după ce am reușit să cumpărăm o făină calitativă, din Italia, net superioară celei românești. Zilnic, vindem în jur de 120 de bucăți de pizza, cam acesta e volumul de muncă. La noi, prețurile la pizza variază, de la 28 de lei, la 47 de lei. Sunt cele mai decente prețuri, raport calitate-preț. Este de domeniul SF-ului, ca preț, pentru că folosim ingrediente aduse din Italia ”, a spus Cătălin.
Faptul că a decis să cumpere o făină din Italia îl ajută să obțină o pizza cu un aluat ca în Italia, iar clienții sunt foarte mulțumiți de serviciile restaurantului. Cătălin a mai menționat că se bazează foarte mult pe echipa lui și tocmai de aceea nu se zgârcește când vine vorba de salariile pe care le oferă angajaților.
„Eu, mai întâi, am fost angajat, am lucrat trei ani de zile în cele mai bune pizzerii. Am luat-o de la zero, ca angajat, am stat trei luni, fără niciun ban, ca să învăț. Apoi, am crescut, ușor, la nivelul de pizzar, așa că am învățat cum se procedează corect, de fapt și de drept, cum merg lucrurile în HORECA. Și, da, ofer salarii bune.
Cel mai important e să-ți deschizi o afacere pe care să poți să o faci și singur. La mine, dacă pleacă pizzarul, nu am nicio grijă, pentru că știu să o prepar și singur, așa că demisia unui angajat nu-mi întrerupe activitatea”, a mai menționat fiul lu Romică Țociu, exclusiv pentru Click!.
Oana Radu le dă replica celor care i-au făcut observații după ultimul concert: „Am văzut cât de multe comentarii ați lăs... Cum arată soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud-Est. Artistul de mândrește cu soția sa care i-a dăruit doi copii...