Antena Căutare

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Romică Țociu, moment emoționant de pe platforma de 5 metri. Ce a făcut actorul

Romică Țociu s-a emoționat peste măsură în ediția de joi, 29 august 2024, la „Splash! Vedete la apă” sezonul 6 după ce și-a văzut nepoții și fiica. Actorul a apelat la un gest neașteptat atunci când a venit momentul săriturii alături de fiul lui, Cătălin Țociu.

Galerie
Romică Țociu s-a emoționat peste măsură în ediția de joi, 29 august 2024, la „Splash! Vedete la apă” sezonul 6 după ce și-a văzut nepoții și fiica | Antena 1

Romică Țociu și-a dorit să trăiască experiența „Splash! Vedete la apă” sezonul 6 alături de fiul său, Cătălin Țociu. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că între cei doi există o relație foarte specială.

În acest concurs, actorul și-a pus baza în băiatul său. Cătălin Țociu a făcut cursuri de înot încă de când era copil, cunoscând foarte bine acest sport. Bunica tânărului se ocupa să-l ducă, de fiecare dată, la bazin.

„Eu am emoții pentru el la asta, nu l-am văzut niciodată așa! O să-l încurajez”, a spus Romică Țociu.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 16 august 2024. Cezar Ouatu a mers târâș pe platforma de 10 metri! Ce a zis când și-a văzut iubita

„Când mă uit în jos mă ia amețeala”, a mai adăugat actorul de pe platforma de 5 metri.

La antrenamente, Romică Țociu a încercat să fugă de treabă. Acesta a evitat să facă sărituri, concentrându-se asupra discuțiilor cu colegii de bazin. De altfel, fiul său a fost foarte implicat în competiție.

„Eu sar numai în prime-time”, a glumit actorul.

Cum a reacționat Romică Țociu când și-a văzut nepoții și fiica la Splash! Vedete la apă sezonul 6, de pe 29 august 2024. Acesta a urcat pe platforma de 5 metri alături de fiul său, Cătălin Țociu

Imediat după ce a urcat pe platforma de 5 metri, Romică Țociu a trecut prin clipe emoționante. Actorul și-a stăpânit cu greu lacrimile atunci când și-a văzut nepoții și fiica. Și Cătălin Țociu s-a bucurat să își vadă micuții și sora.

„Vă mulțumesc frumos! Am cea mai frumoasă familie. Vă iubesc din tot sufletul meu!”, a zis actorul.

Romică Țociu a fost surprins atunci când și-a văzut soția. Nicoleta, partenera actorului, a ținut să le transmită un mesaj emoționant celor doi: „Nu-l lăsa pe taică-tu să sară, știi că nici în duș nu se descurcă bine cu apa. Stai lângă el, te pupă mama!”.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 15 august 2024. Jean de la Craiova, show de zile mari. Nea Marin l-a intimidat cu praștia

După momentul copleșitor, Romică Țociu a anunțat că nu poate să sară alături de fiul său. Acesta are anumite probleme de sănătate care îl împiedică să execute un astfel de sport. Oricât și-ar fi dorit să facă asta, actorul a fost nevoit să renunțe.

„Răzbună-mă, tată!”, a strigat actorul către fiul său.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Ispita Livia Marinescu, la un pas de un accident vestimentar. Ce s-a întâ... Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Cine a câștigat Gala Jumătăților Perfecte. Au primit cea mai mare notă de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x