Antena Căutare

Cât de frumoasă e și cât a crescut Vivienne, mezina familiei Jolie-Pitt. E combinația perfectă dintre Angelina și Brad

Vivienne Jolie-Pitt, mezina familiei unora dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt, a fost văzută recent în public.

Angelina Jolie și Brad Pitt, pe covorul rosu Galerie
Cum arată mezina familiei Jolie-Pitt, Vivienne, la 12 ani | Profimedia

În vârstă de 12 ani, Vivienne Jolie-Pitt face parte din una dintre cele mai cunoscute familii de la Hollywood.

Angelina Jolie și Brad Pitt au avut una dintre cele mai mediatizate relații amoroase din istoria Hollywood-ului. De la începutul relației lor și până la încheierea acesteia, cei doi au fost atenți priviți de public și media, însă cei doi au reușit să își protejeze familia numeroasă de privirile curioșilor.

Cum arată Vivienne Jolie-Pitt la 12 ani

Vivienne Jolie-Pitt a fost zărită în public, fără părinții ei, la începutul acestui an. Ea a fost surprinsă de paparazzi când ieșea dintr-o cafenea Starbucks din Los Angeles, SUA, acompaniată de bodyguard-ul ei.

Citește și: Angelina Jolie, bărbatul depre care a spus că a fost "cel mai bun soț". Nu este vorba despre Brad Pitt

Tânăra a fost văzută recent în public și alături de mama sa, Angelina, și numeroșii ei frați.

Vezi cum arată fratele geamăn al lui Vivienne în GALERIA FOTO

Vivienne e cea mai tânără fiică a cuplului Jolie-Pitt și are 5 frați - Shiloh, în vârstă de 14 ani, Knox, fratele ei geamăn, Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, de 15 ani și Maddox, în vârstă de 19 ani.

În urmă cu doar câteva săptămâni, s-a zvonit că Vivienne, Knox și Shiloh au petrecut Crăciunul cu tatăl lor, Brad Pitt, scrie Hollywood Life.

Citește și: Ce i-a cerut Angelina Jolie lui Johnny Depp să facă înainte să se sărute. Puține femei ar fi avut curajul

La începutul anului trecut, s-a zvonit și că Angelina și Brad aveau planuri să petreacă împreună sărbătorile, dar se pare că planurile lor s-au schimbat pe parcurs.

Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procesul de divorț

Zvonurile despre relația dintre Jolie și Pitt au început după ce aceștia au filmat impreună filmul Domnul și Doamna Smith, când Brad încă era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Pitt și Jolie au fost surprinși într-o excursie in Kenya în luna aprilie a anului 2005, ce a părut să confirme zvonurile relației lor. La scurt timp, cei doi au apărut într-un pictorial al revistei W, intitulat ”Fericire Domestică”, în care au fost fotografiați drept un cuplu fericit.

Cei doi s-au căsătorit la Chateau Miraval, în Franța. Maddox și pax au condus-o pe Jolie la altar, Zahara și Vivienne au purtat florile în ceremonie și Shiloh și Knox au purtat inelele.

În anul 2016, după o relație de peste 10 ani, Jolie a intentat divorț și a cerut custodia copiilor cuplului, scrie Glamour.

”Această decizie a fost luată pentru sănătatea familiei,” a declarat avocatul cuplului, Robert Offer, în acea perioadă.

După ce Angelina Jolie a cerut divorțul, în luna noiembrie a anului trecut un judecător i-a respins cererea de a înlocui judecătorul procesului, Judge John W. Ouderkirk.

Citește și: Dați de gol de fostul bodyguard! Ce secrete despre Angelina Jolie si Brad Pitt au ieșit la iveală

Potrivit Hollywood Life, Jolie a cerut înlocuirea lui pentru că Ouderkirk îl cunoaște pe avocatul lui Pitt, Anne C. Kiley. Ca răspuns la cererea lui Jolie, reprezentanții lui Pitt au susținut că aceasta e o ”încercare disperată” ce rănește copiii cuplului.

Drama lui Rowan Atkinson, actorul care l-a jucat pe Mr. Bean. Ce spune despre rolul care i-a schimbat viața... Vedete din România care își serbează ziua numelui pe 7 ianuarie, de Sfântul Ioan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x