Ce i-a cerut Angelina Jolie lui Johnny Depp să facă înainte să se sărute. Puține femei ar fi avut curajul

Sarcina unui actor este să-l convingă pe spectator să creadă toate faptele ce i se arăt. Și secretul stă, spun multe staruri de cinema, în interacțiunile dintre personajele care se presupune că trăiesc o poveste de dragoste.

Care este singurul film în care Angelina Jolie și Johnny Depp au jucat rolul unei perechi

Profimediaimages.ro

Nimic nu strică o scenă romantică bună mai rapid decât chimia slabă dintre actorii care interpretează rolurile respective, iar asta o știe și Angelina Jolie.

De aceea, pentru a nu avea ezitări când urmau scenele de sărut, celebra actriță a insistat ca Johnny Depp să-și spele dinții și clătească gura înainte să-și lipească buzele de ale ei.

Care este singurul film în care Angelina Jolie și Johnny Depp au jucat rolul unei perechi

Deși Angelina Jolie și Johnny Depp sunt doi actori foarte cunoscuți, iar lista de filme în care au apărut este lungă, cei doi nu au avut ocazia să împartă multe platouri de filmare.

Citește și: Bărbatul depre care Angelina Jolie a spus că a fost "cel mai bun soț". Nu este vorba despre Brad Pitt

Pelicula în care au jucat rolurile unor îndrăgostiți a fost thrillerul romantic The Tourist din 2010. În respectiva producție, Depp îl portretizează pe Frank, un american care vizitează Italia.

Se întâlnește cu Elise (Jolie), care îl folosește pentru a se ascunde de poliție și mafioți periculoși.

Rezultatul întâlnirii lor este o acțiune plină de suspans și romantism.

În timp ce chimia dintre ei era evidentă din fața micilor exrane, Jolie era mai puțin încântată de scenele romantice cu Johnny Deep.

Citește și: Angelina Jolie, varianta "zombie". Ce s-a întâmplat cu femeia care s-a deformat total în încercarea de a semana cu celebra actriță

După cum relatează ScreenRant, Deep, un fumător împătimit, avea o respirație neplăcută, așa că Angelina i-a cerut să folosească apă de gură înainte de sărutul lor și apoi i-a oferit câteva dintre bomboanele sale mentolate.

Ultimele știri