Antena Căutare

Cât de mult a crescut băiatul Marcelei Fota. Tânărul a întrecut-o pe mamă, ea și-a refăcut viața după decesul subit al soțului

Marcela Fota are un băiat superb! Tânărul a crescut și a devenit un cavaler în adevăratul sens al cuvântului! Artista a publicat o imagine cu fiul ei și toată lumea a felicitat-o!

Marcela Fota are un băiat superb! Tânărul a crescut și a devenit un cavaler în adevăratul sens al cuvântului!

Instagram/ Antena 1

Moartea bărbatului l-a afectat extrem de mult pe băiatul celor doi, care a trecut printr-o traumă greu de imaginat. Mama sa a povestit momentele grele prin care a trecut cu cel mic, după ce și-a pierdut figura foarte devreme.

Băiatul Marcelei Fota a crescut și este un cavaler în toată firea! Mama sa a publicat o imagine rară cu el

Marcel Fota se poate declara o femei împlinită! Are un fiu minunat și acum o relație de care este foarte mândră li fericită! Ea strânge în brațe un tânăr milionar, care învârte pe degete afacerile.

Artista lucrează foarte mult și s-a ocupat singură până acum să-i asigure fiului ei tot ce este mai bun. I-a fost și mamă și tată, ajutându-l să crească frumos și armonios.

Citește și: Marcela Fota, criticată pentru că și-a refăcut viața la doi ani de la decesul soțului. Cum răspunde artista

Acum zâmbește, dar i-a fost foarte greu să depășească pierderea tatălui său. A refuzat să accepte moartea părintelui său. Timp de doua luni, s-a închis în el şi nu a dorit să vorbească despre pierdere. Cum a reuşit Marcela Fota să-şi convingă fiul să accepte faptul că tatăl lui nu mai e printre noi şi ce i-a spus, ca să treacă peste suferinţă.

"De trecut nu cred că vom reuși niciodată să trecem cu adevărat și sincer, în sufletul meu, nici nu cred că-mi doresc să trec peste acest lucru, întâmplarea asta vreau să rămână parte din sufletul meu, va fi parte din trăirile mele. Copilul meu este un copil foarte responsabil și grijuliu, în prima fază s-a închis foarte tare în el, am reușit după două luni să depășim această perioadă", a declarat Marcela Fota, pentru Antena Stars.

Cântăreața povestește cu fiul său încerca să-și ascundă suferința și a evitat să vorbească despre moartea tatălui său.

"Tot timpul încerca să acopere suferința cu glume, cu zâmbete. Tot timpul încerca... parcă uneori râdea în exces, chiar și la ore. (...) Atunci mi-am dat seama că în sufletul lui este ceva. Tot încercam să avem discuția despre tatăl lui, dar schimba subiectul în secunda următoare. Am refuzat să-l duc la psiholog pentru că îmi cunoșteam copilul. Știam că dacă va vrea să se deschidă în fața cuiva, eu voi fi singura persoană și exact așa s-a întâmplat", mai spune artista.

"A început să vorbească (...) Zic eu că suntem pe drumul cel bun, ne acomodăm cu situația. Ne-am protejat unul pe altul până când el s-a închis în baie, iar eu m-am dus peste el și am început să plângem amândoi. I-am spus că este foarte firesc să ne fie dor de tati. Este foarte firesc tu să plângi de dorul lui. Și lui îi este dor de noi, iar el chiar se bucură când noi doi vorbim cu el", spune Marcela Fota.

"Am evitat să-i spun că tu ești bărbatul casei, tocmai să nu simtă presiunea asta pe umerii lui. El mi-a zis la un moment dat: «Eu sunt șeful casei», iar eu i-am spus «Da, dar eu sunt mama șefului». Am evitat să pun pe umerii lui toată responsabilitatea. «Nu mai e tati, noi oricum reușim pentru că suntem amândoi"», a mai adăugat Marcela Fota la Antena Stars.

Citește și: A trecut greu peste moartea soțului, dar acum iubește din nou. Marcela Fota și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

Dorian Popa s-a decis să apeleze la o intervenție total neașteptată. Ce vrea artistul să își facă: „Am stabilit...”... Portretul emoționant de familie postat de Vlăduța Lupău. Cât de mare a crescut bebelușul ei și cum arată ea după sarcină...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x