Trauma prin care a trecut fiul Marcelei Fota după ce i-a murit tatăl: "s-a închis în baie și am început să plângem amândoi"

Marcela Fota a trecut printr-o dramă fără margini după ce soțul său s-a stins din viață fulgerător la vârsta de 47 de ani. Artista se căsătorise anul trecut cu bărbatul alături de care trăia de mai bine de 13 ani. Fiul Marcelei a trecut printr-o perioadă cruntă: "S-a ascuns în baie și am început să plângem amândoi".

Marcela Fota

Antena 1

Marcela Fota, cântăreața de muzică populară, și-a pierdut soțul în urmă cu un an, când acesta se afla la Direcția de taxe și impozite împreună cu partenera sa, atunci când a făcut infarct și a murit.

Soțul Marcelei plecase cu 30 de minute înaintea ei și era la un centru de fotocopiere a actelor, la parterul clădirii, atunci când i s-a făcut rău. Ajunsă și ea între timp la respectiva instituție, Marcela Fota și-a sunat partenerul de viață, dar la telefon i-au răspuns angajații de la centrul de fotocopiere. Speriată, femeia a sunat-o apoi pe sora sa: „Fiind atât de subit a fost o trăire pe care nu am crezut că o pot depăși”, a mărturisit Marcela Fota, cu lacrimi în ochi și voce tremurândă.

Moartea bărbatului l-a afectat extrem de mul pe băiatul celor doi, care a trecut printr-o traumă greu de imaginat. Mama sa povestește momentele grele prin care a trecut.

Cum a reuşit Marcela Fota să-şi convingă fiul să accepte faptul că tatăl lui nu mai e

A refuzat să accepte moartea părintelui său. Timp de doua luni, s-a închis în el şi nu a dorit să vorbească despre pierdere. Cum a reuşit Marcela Fota să-şi convingă fiul să accepte faptul că tatăl lui nu mai e printre noi şi ce i-a spus, ca să treacă peste suferinţă.

Citește și: Ultima declarație de dragoste a Marcelei Fota către soțul ei: „Aveam impresia că ochii lui sunt la mine”

"De trecut nu cred că vom reuși niciodată să trecem cu adevărat și sincer, în sufletul meu, nici nu cred că-mi doresc să trec peste acest lucru, întâmplarea asta vreau să rămână parte din sufletul meu, va fi parte din trăirile mele. Copilul meu este un copil foarte responsabil și grijuliu, în prima fază s-a închis foarte tare în el, am reușit după două luni să depășim această perioadă", a declarat Marcela Fota, pentru Antena Stars.

Cântăreața povestește cu fiul său încerca să-și ascundă suferința și a evitat să vorbească despre moartea tatălui său.

"Tot timpul încerca să acopere suferința cu glume, cu zâmbete. Tot timpul încerca... parcă uneori râdea în exces, chiar și la ore. (...) Atunci mi-am dat seama că în sufletul lui este ceva. Tot încercam să avem discuția despre tatăl lui, dar schimba subiectul în secunda următoare. Am refuzat să-l duc la psiholog pentru că îmi cunoșteam copilul. Știam că dacă va vrea să se deschidă în fața cuiva, eu voi fi singura persoană și exact așa s-a întâmplat", mai spune artista.

Citește și: Cum și-a anunțat Marcela Fota copilul despre moartea soțului său! Artista, îngenunchiată de durere: „Am vrut să-și vadă tatăl”

"A început să vorbească (...) Zic eu că suntem pe drumul cel bun, ne acomodăm cu situația. Ne-am protejat unul pe altul până când el s-a închis în baie, iar eu m-am dus peste el și am început să plângem amândoi. I-am spus că este foarte firesc să ne fie dor de tati. Este foarte firesc tu să plângi de dorul lui. Și lui îi este dor de noi, iar el chiar se bucură când noi doi vorbim cu el", spune Marcela Fota

Citește și: Marcela Fota, semn prevestitor înainte de moartea soțului! Ce i s-a întâmplat: „A fost o dimineață ca niciodată”

"Am evitat să-i spun că tu ești bărbatul casei, tocmai să nu simtă presiunea asta pe umerii lui. El mi-a zs la un moment dat: «Eu sunt șeful casei», iar eu i-am spus «Da, dar eu sunt mama șefului». Am evitat să pun pe umerii lui toată responsabilitatea. «Nu mai e tati, noi oricum reușim pentru că suntem amândoi"», a mai adăugat Marcela Fota la Antena Stars.

Ultimele știri