Cât de mult au crescut Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu. Imagine inedită cu actorii din "Fructul Oprit"

Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu, actorii din Fructul Oprit, au crescut extrem de mult, drept dovadă stă ultima imagine cu ei.

Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu, actorii din Fructul Oprit, au crescut extrem de mult, drept dovadă stă ultima imagine cu ei

Antena 1

Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu au cucerit inima telespectatorilor cu rolurile lor din serialul Fructul Oprit. Cei trei i-au interpretat pe Mara Caragea, Victor Barbu și Traian Lăzărescu, fiind doar niște copii.

Timpul a trecut, iar cei trei micuți s-au restras din lumina reflectoarelor și de pe micile ecrane ale publicului, însă recent s-au lăsat fotografiați împreună, lucru care i-a bucurat nespus de mult pe cei care îi îndrăgesc.

Cum arată acum Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu

În ultimii ani nu s-a mai auzit nimic de micuții actori din serialul Fructul Oprit, însă de curând au surprins pe toată lumea cu o fotografie mult așteptată. Cei trei s-au reîntâlnit pentru un nou interviu în cadrul emisiunii CulTour, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Imaginea cu Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu a fost publicată de Cristina Ciobănașu, pe contul oficial de Instagram. Aceștia s-au fotografiat alături de prezentatorii CulTour, iar imaginea a strâns o mulțime de aprecieri.

Citește și: Prima reacție a Cristinei Ciobănașu când a ascultat în premieră piesa lui Vlad Gherman. Artistul a dezvăluit totul

Un lucru e evident, cei trei au crescut foarte mult și au reușit să impresioneze internauții cu frumoasele lor trăsături.

"Pregătim niște interviuri speciale cu acești copii minunați! În curând la @cultour_happy 😍 Nu-mi vine să cred cât au crescut😱❤️", a scris Cristina Ciobănașu la descrierea imaginii, vizibil emoționată și surprinsă.

Postarea a strâns rapid mai bine de 22 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive din partea prietenilor virtuali. Aceștia au ținut neapărat să le transmită cele mai frumoase cuvinte și au dezvăluit că le simt lipsa de pe micile ecrane.

Citește și: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, imaginea care a provocat confuzie în rândul fanilor. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi

"Îmi e dor de ei! Mult succes în continuare" sau "Mi-ați adus aminte de Fructul Oprit😍", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și laude.

Se pare că micuții au rămas în atenția publicului. Deși nu au mai apărut la televizor, cei trei actori sunt foarte activi pe rețelele sociale, acolo unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante și speciale evenimente din viața lor.

Maria Nicole, Victor Popescu și Călin Popescu au impresionat cu aspectul lor plăcut, dar și cu talentul de invidiat în lumea actoriei.

Ultimele știri