Antena Căutare

Prima reacție a Cristinei Ciobănașu când a ascultat în premieră piesa lui Vlad Gherman. Artistul a dezvăluit totul

Vlad Gherman a lansat de curând o piesă de-a dreptul emoționantă, iar prima reacției a Cristinei Ciobănașu atunci când a ascultat-o în premieră a fost una pe măsura aștepărilor.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman în trei ipostaze diferite Galerie
Vlad Gherman a lansat de curând o piesă de-a dreptul emoționantă, iar prima reacției a Cristinei Ciobănașu atunci când a ascultat-o a fost una pe măsura aștepărilor | Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-au hotărât să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Deși au rămas prieteni foarte buni, cei doi actori se întâlnesc des și au păstrat o legătură specială.

De asemenea, despărțirea nu a fost o alegerea prea ușoară pentru niciunul, drept dovadă stă ultima piesă lansată de către Vlad Gherman. Artistul și-a exprimat sentimentele printr-un mod de-a dreptul unic, care a făcut-o mândră pe cea lângă care a stat 9 ani. Piesa tristă „Până să te pierd” a surprins pe toată lumea și a generat o mulțime de reacții pozitive, însă foarte puțini știu cum a reacționat Cristina Ciobănașu atunci când a ascultat-o.

Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu când a ascultat în premieră piesa lui Vlad Gherman

În cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", Vlad Gherman a venit să vorbească despre piesa sa emoționantă și sensibilă. Artistul a cântat despre dragostea pierdută, iar melodia a strâns rapid o mulțime de vizualizări.

Citește și: Cristina Ciobănașu, mesaj emoționant pentru Vlad Gherman: „Nu m-ai pierdut”. Ce își spun cei doi, la două luni de la despărțire

"În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte fericit. După despărțire mi-am dorit foarte mult să fac lucruri pe care le-am pus în așteptare o perioadă. Piesa asta s- născut la scurt timp după despărțire. Știi cum e după o dramă? vine mereu un moment creativ, de vârf, iar vârful meu a fost aici. (...) După cum v-ați dat seama este o piesă despre Cris și despre relația mea cu ea.", a mărturisit actorul.

"Negrul din videoclip reprezintă golul pe care îl simt", a mai spus el.

De asemenea, Vlad Gherman a mai dezvăluit faptul că nu a vrut să îi arate piesa fostei sale iubite, însă a luat rapid hotărârea de a face acest lucru inainte ca melodia să fie lansată, iar reacția ei a fost una foarte emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi.

"Prima oară, trebuie să spun, prima oara nu am vrut să îi arăt piesa. Am vrut să lansez piesa, să o vadă cum o vede toată lumea, dar m-am gândit să nu zică ceva și să o arăt. I-am arăta piesa, i-am arătat și clipul după ce a fost finalizat, de ce să te mint, a plâns, s-a emoționat tare mult și într-un fel m-am bucurat..." , a mai povestit Vlad Gherman.

Citește și: Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită fostului iubit în noul apartament. Care este motivul

Mai mult decât atât, artistul a vorbit și despre legătura specială pe care o are acum cu Cristina Ciobănașu. Acesta a mai spus faptul că mai petrec timp împreună și se înțeleg de minune, iar la filmări se întâlnesc destul de des.

Cei doi au început filmările pentru al doilea sezon al serialului Adela.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu pot fi văzuți în fiecare joi, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Poți vedea toată emisiunea online aici: https://antenaplay.ro/neatza-cu-razvan-si-dani. Vezi ce-ți place

Răspunde provocărilor Neatza în aplicația Antena 1. Descarcă gratuit de aici: https://aplicatie.a1.ro/

Cum a reacționat Loredana când Costi Ioniță i-a propus colaborarea cu 11 maneliști în piesa "Fericire": Asta î... Ce cupluri sunt predestinate să rămână împreună. Corina Stratulat ne spune ce trebuie să facem în funcție de vibrația in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x