Antena Căutare

Cât și de unde plătește Oana Roman pentru tratamentele de lux ale mamei sale

Oana Roman detaliază unde și cum este îngrijită mama sa, dar și câți bani plătește pentru a avea un tratament în condiții aproape de lux.

oana roman imbracata elegant, in rochie neagra Galerie
Oana Roman scoate bani grei din buzunar pentru tratamentele mamei sale, dar e mulțumită | Antena 1

Fiica fostului premier al țării, Petre Roman, a precizat în repetate rânduri, că mama sa este foarte importantă pentru ea și de aceea încearcă să-i ofere tot ceea ce este mai bun.

Mioara Roman este internată într-o clinică de lux, unde are toate facilitățile iar Oana Roman plătește bani grei pentru ca aceasta să beneficieze de cele mai bune condiții.

Citește și: Mioara Roman a fost infectată cu noul coronavirus. Motivul neașteptat pentru care Oana nu i-a zis mamei sale acest lucru

Clinica în care Mioara Roman este internată, seamănă mai mult cu un hotel decât cu un spital privat.

Articolul continuă după reclamă

Mioara Roman locuiește într-o clinică privată care este un hotel de 4 stele, în mijlocul orașului. "Condițiile sunt luxoase"

Cazarea, care este de fapt un hotel de patru stele în centrul orașului, are lobby, restaurant, sală de sport.

Vedeta a precizat că își vizitează mama la două zile și că merg frecvent la coafor, la restaurant, la cafenele.

Citește și: Oana Roman, țința bullying-ului online. Cine și cum o jignește pe rețelele de socializare

Când o văd și îmi spune că e foarte bine, i se pune masa, i se strânge masa, au grijă să-și ia tratamentul. Da, are un confort. Acolo e practic un hotel, a precizat Oana Roman, potrivit Fanatik.

Sunt condițiile luxoase, este în centrul Capitalei, lângă parcul Kiseleff, eu merg la ea la două zile, vine acasă, mergem la coafor, când vrea mergem la restaurant, la o cafea.

Dacă era singură la ea acasă îi era foarte complicat, așa e ca și cum are apartamentul ei, dar cu toate beneficiile astea, toată îngrijirea de care are nevoie, asistență medicală, a mai adăugat Oana Roman.

E departe de a fi un azil. E o clinică de super lux, un hotel de patru stele. Sub nicio formă nu poate fi numit azil, este o clinică într-un hotel luxos. Au restaurant, lobby, sală de sport, au tot ce au nevoie acolo, a completat Oana Roman.

Oana Roman, despre câți bani scoate din buzunar pentru mama sa și de unde

Fiica Mioarei Roman a precizat că banii pe care îi scoate din buzunar pentru a plăti cheltuieile mamei sale, provin din pensia pe care o primește mama sa, dar și din veniturile proprii ale vedetei. De altfel, nu s-a sfiit să spună că plătește foarte mulți bani pentru bunăstarea mamei sale.

Costurile sunt foarte mari, dar când o văd că e bine, îmi dau seama că fac ceea ce trebuie, a povestit Oana Roman, potrivit aceleiași surse.

Costă destul de mult, da. Însă are și o pensie bună, dar ne descurcăm, mai punem și noi, ne descurcăm. Nu e simplu, neapărat, dar eu trebuie să știu că ea este bine, iar eu am ales cel mai bun loc ca ea să fie foarte bine.

Când o văd și îmi spune că e foarte bine, îi pune masa, îi strânge masa, au grijă să-și ia tratamentul. Da, are un confort. E bine, a conchis Oana Roman.

Elena Ionescu și-a etalat formele de invidiat într-un body sexi. Cum s-a fotografiat artista în bucătărie... Cât de mult a crescut fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Cum și-a surprins artistul băiețelul: „Să danseze și băia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x