Cate operații estetice are, de fapt, Loredana Chivu. Blondina a fost la un pas de tragedie după ultima intervenție

Loredana Chivu este una dintre persoanele publice din showbizul autothon care a trezit interesul publicului grație schimbărilor fizice prin care a trecut de-a lungul timpului.

Loredana Chivu nu a ezitat să treacă pragul medicilor esteticieni și să încerce fel și fel de tratamente cosmetice

Instagram

Dorind permanent să se îmbunătățească, Loredana Chivu nu a ezitat să treacă pragul medicilor esteticieni și să încerce fel și fel de tratamente cosmetice.

Cu toate acestea, susține ea, numărul intervenților estetice la care a apelat nu este unul foarte mare.

În cadrul unei intervenții la Antena Stars, pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni, frumoasa blondina a dat mai multe detalii despre cele mai importante schimbări pe care și le-a făcut.

Se întâmpla în luna iulie 2020, după ce suferise, în aceeași zi, o altă operația de augmentare a sânilor și o liposucție.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Loredana Chivu după ce era să moară pe masa de operație: "Am făcut septicemie!"

”Nu fac asta pentru cineva anume. Din moment ce fac asta pentru cineva anume deja nu mai este o decizie sănătoasă. Am făcut asta stric pentru mine, să mă simt bine în pielea mea și atât. Nu contează restul. Am 1050 în sâni, mi-am făcut o liposucție și acum am o burtică foarte plată, de fapt o să fie un abdomen lucrat și o talie de viespe. Mi-am pus și la fese, e aceeași pe care o știi și tu. Nu mi-am mai pus nimic, am fundul foarte mare.”, a spus ea la postul TV menționat.

Pe lânga acestea, Loredana Chivu mai are o rinoplastie și multiple injectări cu acid hialuronic la nivelul buzelor și feței.

"Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu puteam să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas.", spunea ea în urmă cu ceva timp la "Răi da' buni".

Loredana Chivu a făcut septicemie după ultima operație estetică

Loredana Chivu a mărturisit zilele trecute că are de suferit după ultima operație estetică pe care și-a făcut-o.

Citește și: Loredana Chivu, imagine în care poartă un costum de baie mult prea mic pentru formele ei voluptoase. Diva a făcut furori pe plajă

Concret, potrivit spuselor sale, în urmă cu nouă luni, era să-și piardă viața pe masa de operație.

"Este o problemă de sănătate foarte gravă. S-a ajuns foarte departe! S-a ajuns în punctul în care în momentul de față nu am o soluție, atât de grav este! Am făcut septicemie, am avut tensiunea 6, am fost internată șapte zile în spital și era să mor pe masa de operație. A ajuns să fie ceva general în momentul de față. Foarte speriată sunt! Îmi tremură mâna pe microfon, nici măcar nu pot să vorbesc despre asta", a spus ea vizibil emoționată la Showbiz Report.

De atunci, fosta asistentă TV merge aproape zilnic la medic pentru că este nevoie să fie ținută sub observare atentă.

Citește și: Vedete din România înainte și după operații estetice. Ele au recunoscut că au apelat la chirurgia plastică

"Am vorbit cu cei mai mari medici din țară, unii mi-au refuzat cazul. Alții mi-au dat niște soluții care nu sunt valabile pentru mine. Nu găsesc o cale de scăpare, nu am un tratament, nu am o promisune: da, te faci bine! Nu am nimic! Urmează să trimit cazul în afară, la mai multe clinici, e singura variantă care mi-a rămas", a explicat Chivu.

Mai multe detalii în materialul video următor:

Ultimele știri