Catherine Zeta-Jones, cum a ajutat-o relația cu Michael Douglas în carieră. „M-a ferit de situații în care aș fi fost vulnerabilă”

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, a făcut declarații despre căsnicia ei cu Michael Douglas, o căsnicie solidă, care rezistă deja de mai bine de 20 de ani. Recent, ea a spus într-un interviu că este posibil ca relația pe care o are cu Michael Douglas să fi salvat-o din anumite situații „vulnerabile”. Iată la ce se referea.

Catherine Zeta-Jones, declarații despre căsnicia cu Michael Douglas: „E posibil să mă fi salvat din anumite situații „vulnerabile”

Getty Images

În contextul mișcării internaționale #MeToo, care luptă împotriva abuzurilor și hărțuirii sexuale, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit într-un interviu recent că e posibil ca relația pe care o are cu Michael Douglas să fi ținut-o departe de partea întunecată a Hollywood-ului, scrie Daily Mail.

Mai exact, faptul că numele ei se leagă de atât de mult timp de cel al lui Michael Douglas a salvat-o din anumite situații vulnerabile care ar fi putut să apară în cariera ei, mai ales că este în lumina reflectoarelor de la Hollywood și în atenția presei de foarte mult timp.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, dezvăluiri neașteptate despre mariajul cu Michael Douglas

„Eram foarte tânără când mi-am început cariera. Nu m-am aflat niciodată într-un mediu auster. Iar la scurt timp după ce am ajuns la Hollywood, n-a trecut mult și l-am cunoscut pe viitorul meu soț așa că vestea s-a răspândit repede și toată lumea știa că sunt cu Michael Douglas", a spus actrița.

„N-aș putea să spun dacă exact acesta a fost motivul, că sunt cu Michael, dar cel mai probabil a contribuit la faptul că nu am ajuns în anumite împrejurări care ar fi putut fi altfel neplăcute, în care aș fi putut fi vulnerabilă. Cu siguranță înțeleg cât de greu este, ca femeie, să vorbești despre abuzuri sau agresiuni sexuale și cât de curajoase sunt cele care fac asta”, a continuat Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones, două decenii petrecute lângă Michael Douglas

Ea are 51 de ani, iar el, 76 de ani. S-au cunoscut la un festival de film din Franța în 1998, iar doi ani mai târziu s-au și căsătorit, în New York. Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună doi copii, pe Carys Zeta Douglas (18 ani) și pe Dylan Michael Douglas (20 de ani).

Citește și: Fiica lui Catherine Zeta-Jones este acum majoră. Ce mesaj emoționant i-a transmis actrița

Întrebată „care este secretul” căsniciei ei cu Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones a declarat pentru Wall Street Journal că „dragostea și respectul” sunt două lucruri care stau la temelia căsniciei ei solide cu actorul și producătorul american Michael Douglas. Și ar mai fi ceva.

„Ne respectăm spațiul unul altuia, iar umorul contribuie și el la această legătură de lungă durată”, a spus actrița. „Ne și distrăm foarte mult. În primul rând, soțul meu este mai în vârstă cu 25 de ani decât mine, nu e niciun secret aici, ar fi anormal dacă n-am avea și noi suișuri și coborâșuri, dar ceea ce avem constant sunt dragostea și respectul, nu ne-am pierdut deloc simțul umorului și ne bucurăm când suntem amândoi”, a spus actrița.

În perioada lockdown-ului, Catherine Zeta-Jones a spus că a fost o reală plăcere pentru ea să stea cu cățelușul ei și cu o carte bună lângă ea și a făcut un pact cu soțul ei să nu se lase copleșiți de amploarea pandemiei care s-a văzut la știri. Cei doi au vizionat multe seriale și au mers la golf până au fost impuse restricțiile.

Ultimele știri