Căutare Live

Catinca, fiica Elwirei și a lui Mihai Petre, a împlinit 9 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei: „Știu pentru ce trăiesc”

Mihai și Elwira Petre și-au sărbbătorit fiica cea mare, Catinca. Micuța a împlinit 9 ani, iar părinții ei i-au transmis cele mai emoționante mesaje pe rețelele sociale.

Mihai și Elwira Petre și-au sărbbătorit fiica cea mare, Catinca. Micuța a împlinit 9 ani, iar părinții ei i-au transmis cele mai emoționante mesaje pe rețelele sociale.

Antena 1/ Instagram

Mihai și Elwira Petre, câștigătorii sezonului 4 din Asia Express, a surprins prietenii din mediul online cu o veste importantă. Cei doi au public pe conturile de socializare câteva imagini alături de fiica lor cea mare și au anunțat că ziua de 12 decembrie este una extrem de specială pentru familia lor.

Catina a împlinit 9 ani, iar mesajele emoționante pe care le-au transmis părinții ei au înduioșat inimile internauților. Totodată, aceștia au adăugat și o serie de fotografii cu fiica lor de când era doar un bebeluș.

Ce a scris Mihai Petre pe Internet de ziua Catincăi

Mihai Petre este un tată împlinit și foarte fericit. Fostul concurent Asia Express - Drumul Împăraților se mândrește de câte ori are ocazia cu cele două minunății din viața lui, Catina și Ariana.

Instructorul de dans a vorbit de nenumărate ori în cadrul emisiunii despre fiice sale, iar de când a ajuns acasă nu se mai satură să le admire și să publice imagini cu ele pe rețelele sociale. Acesta este destul de activ în mediul onlineși își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, imagine adorabilă alături de cele două fiice. Cum au fost surprinși în cadrul unei sedințe foto

În urmă cu o zi, Mihai Petre le-a dezvăluit tuturor printr-un mesaj de-a dreptul emoționant că este ziua Catincăi, fiica lui cea mare. Mai mult decât atât, câștigătorul sezonului 4 Asia Express a publicat și două poze cu micuța lui: ultima este din prima ei zi de viață, chiar din maternitatea, iar cealaltă este făcută recent.

„Țin minte perfect ziua aceasta de 12 decembrie de acum 9 ani. Era zăpadă aproape cât casa. Ne-am trezit pe la 5 crezând ca e alarmă falsă. Am început să dau în viteză la lopată și am plecat. În câteva ore eram tată. Totul s-a schimbat de atunci. În bine. Știu pentru cine și pentru ce trăiesc, simt că iubesc intens în fiecare zi și recunosc, îmi scapă din când în când pe ascuns câte o lacrimă, doar uitându-mă la tine. La mulți ani, Catinca. Îți multumesc că ai venit. 12.12.12 ❤️”, a scris el, vizibil emoționat.

Imaginile înduioșătoare și mesajul spectaculos au strâns rapid mai bine de 20 mii like-uri, dar și o muțime de reacții pozitive. Prietenii virtuali și-au dorit să transmită felicitări lui Mihai Petre și urări fiicei sale.

„La mulți ani frumoși ca ea❤️❤️❤️”, „La mulți ani, Caty!🥺❤️”, „La mulți ani sănătoși și frumoși, dulce fetiță! ❤️”, „Ce frumoasă este. La mulți ani 🌹” sau „Ce domnișoară frumoasă, cu ochii superbi ca ai mamei ei! La mulți ani, copil frumos!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Elwira Petre, mesaj impresionant de ziua fiicei sale, Catina

Și Elwira Petre a ținut neapărat să scrie câteva cuvinte pe rețelele sociale despre una dintre cele mai speciale zile din viața sa.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 41. Mihai Petre și Elwira, câștigătorii sezonului 4 din Asia Express, au vorbit despre Marea Finală

„12.12.2012 o zi în care inima mea a crescut de milioane de ori când pentru prima dată te-am strâns în brațe❤️ Și crește în fiecare zi când ma uit la tine, și nu se oprește. Mulțumesc copilul meu drag. La mulți ani, Catinca!!!”, a scris ea la descrierea unor imagini cu micuța sa.

Cum arată acum și cât de mult a crescut fiul lui Adrian Mutu. Fostul fotbalist este un tată mândru... Doina Teodoru, apariție de senzație în costum de baie. Cum s-a fotografiat în vacanța din Thailanda...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x