Elwira și Mihai Petre se mândresc cu două fiice superbe. Cum arată acum Catinca și Ariana

Elwira Petre a postat recent o fotografie cu fiicele ei și ale lui Mihai Petre.

Elwira și Mihai Petre se mândresc cu două fiice superbe

Instagram & Antena 1

Mihai Petre și Elwira Petre sunt părinții a două fete superbe. Recent, soția lui Mihai Petre a postat pe contul său de Instagram o imagine adorabilă în care apare alături de fetele ei. În fotografie Catinca și Ariana se află pe crengile unui copac, iar Elwira a transmis un mesaj despre copilărie și despre liberatea de a experimenta lucruri pe care le-o oferă celor două fete.

Elwira și Mihai Petre sunt părinții a două fete superbe

„Când am fost mică mă cățăram pe fiecare copac din fața blocului. Și DA las și pe fetele mele sa urce pe copaci”, a scris Elwira Petre în dreptul fotografiei cu cele două fete.

Cum a început relația dintre Elwira și Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în anul 2008 și au devenit pentru prima dată părinți în anul 2012, când s-a născut Catinca. În 2018 s-a născut și mezina familiei, Ariana, iar venirea acesteia pe lume a fost ca o întregire a familiei, așa cum spune aMihai Petre într-un interviu pentru revista VIVA.

„De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira. Lucrurile s-au așezat mai bine de când a apărut Ariana și e minunat să văd interacțiunea dintre ea și sora ei. Catinca e foarte drăguță cu ea și e plăcut să observ asta”, a declarat Mihai Petre în anul 2019, pentru sursa citată.

În contextul în care cele două fetițe au tată român și mamă poloneză, au auzit și învățat ambele limbi:

„Elwira vorbește în polonă, eu în română. Așa că, sunt convins că nici Ariana nu va avea probleme în a vorbi fluent ambele limbi”, a declarat coregraful.

Citește și: Cât de frumoasă este sora lui Edward Sanda! „Cumnățica” Cleopatrei Stratan a împlinit 3 ani

Elwira a gătit la Chefi la cuțite

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
anamaria-prodan-colaj
Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara
Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la un eveniment imbracati in alb
Cristiano Ronaldo va fi tată de gemeni. Fotbalistul și Georgina Rodriguez așteaptă pe lume doi copii. Cum au făcut anunțul
Cristiano Ronaldo va fi tată de gemeni. Fotbalistul și Georgina Rodriguez așteaptă pe lume doi copii. Cum au făcut anunțul
Mai multe articole

Elwira Petre este mamă, antrenor de dans, dansatoare, soție. Recent, soția lui Mihai Petre a participat la Chefi la cuțite, demonstrând cât de bine știe să gătească. Dansatoarea a povestit cum l-a cunoscut pe Mihai Petre

„Sunt mamă, sunt antrenor de dans, sunt dansatoare, sunt soție. Sunt un fel de robot multitasking, fiindcă fac de toate, asta sunt eu. Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri