Căutare Live

Ce a dezvăluit Delia despre soțul ei și de ce încă are nevoie de banii din concerte

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cuplurile frumoase și solide din showbiz. Imaginea lor este una de oameni "cu bani" și speculațiile sunt că soțul ei este cel care aduce banii în casă.

Delia a precizat că ea este cea care aduce banii în casă

Instagram

Deranjată de anumite speculații, Delia a decis să facă lumină în această situație.

Delia, despre cine aduce banii în casă, în cuplul ei:"Dacă era milionar, nu-mi mai pierdeam nopțile pe la concerte"

Potrivit Libertatea, Delia a precizat pe contul său de Instagram cum stau lucrurile în familia ei, după ce s-a tot spus că soțul ei este bogat.

Citește și:Delia, într-un costum de baie minuscul, și-a lăsat formele la vedere. Cum s-a relaxat artista după o perioadă încărcată

Aceasta a lămurit că modul de viață pe care și-l permite este datorită faptului că ea muncește foarte mult pentru a-și întreține familia și pentru a avea ceea ce își dorește.

Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?, a spus ă Delia, pe Instagram, potrivit sursei menționată.

Citește și:Soțul Deliei Matache i-a oferit lui Codin Maticiuc un cadou ce ar putea valora 1 milion de dolari. Deja cadoul și-a înzecit prețul

Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu., a mai explicat Delia.

Soțul Deliei Matache are mai multe afaceri și este și managerul artistei.

Acesta a început să facă bani din vânzarea unor produse cosmetice și preciza, conform Libertatea, că atâta timp cât un produs e bun, el poate să facă orice. Altfel, nu.

În orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business.

Dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun.

Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun, a spus Răzvan Munteanu, potrivit sursei menționată.

Loredana, apariție impecabilă pe plajele din Grecia. Cum arată corpul ei într-un costum de baie care-i vine ca turnat... Ana Crudu, sora Danielei Crudu, s-a cununat religios în Italia. Ce rochie a purtat blonda la nuntă și cum arată soțul ei...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x