Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cum arăta Daniela Crudu în copilărie. Fotografii din albumul de familie - FOTO

Daniela Crudu apare ca un copil extrem de serios într-o fotografie de familie, făcută în primul an de viață al vedetei.

Daniela Crudu

În această imagine, Daniela Crudu apare îmbrăcată bine din cap până în picioare – cu o căciulă albă, pantaloni și o bluză groasă.

Într-o altă fotografie pe care Daniela Crudu a făcut-o publică, vedeta apare tot în copilărie, înainte de a intra în perioada adolescenței.

În cadrul emisiunii „Ultimul Trib”, Daniela Crudu a povestit o amintire amuzantă din copilăria ei, când refuza să mănânce anumite mâncăruri pregătite de mama ei.

Citește și: Ce a publicat Daniela Crudu pe internet, înainte de a fi bătută de iubit! Imagini incendiare pe TikTok! VIDEO

„«Dacă îți e foame, mănânci și pietre», îmi zicea. Iar eu îi spuneam: «Să mori tu!». Mama îmi lua farfuria cu tocăniță și mi-o punea în cap, mi se scurgea așa pe față. Preferam să-mi iau bătaie până nu mai puteam, dar nu mâncam dacă nu îmi plăcea.”, a povestit bruneta în cadrul emisiunii „Ultimul Trib”.

Citește și: Daniela Crudu, ajutată de angajații unei benzinării! Momente de coșmar pentru vedetă: „Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”

Duminică, Daniela Crudu a sunat la 112, în jurul orei 5.30, spunând că a fost dată afară din casă și bătută de iubitul ei de origine croată.

Vedeta a fost dusă la Spitalul Universitar din Capitală și ulterior mutată la un alt spital pentru o intervenție chirurgicală la nas, deorece a suferit un traumatism cranio-facial.