Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Mirela Vaida, la povești cu Veronica și Viorel Stegaru. Emisiunea „Acces Direct” revine din 17 August, la Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit. Povestea care a cucerit România începe un nou capitol. Emisiunea „Acces Direct” revine din 17 August, la Antena 1, cu noi dezvăluiri de senzație despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, cuplul care a cucerit sute de mii de români.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au dezvăluit, prin intermediul unui clip video complet neașteptat, informația momentului despre emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1!

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, apariție de senzație la Acces Direct

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgeti sunt mai pregătiți ca oricând să revină la emisiunea „Acces Direct” cu noi și noi dezvăluiri despre viața lor.

citește și: Vulpița Veronica, dezvăluire despre Acces Direct! Ce a transmis: „Vă uitați acum?”

De data aceasta, fanii acestora au trăit o adevărată surpriză atunci când au descoperit, prin intermediul unui video postat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Acces Direct”, o cu totul altp Vulpiță!

Mirela Vaida, la povești cu Veronica și Viorel Stegaru. Emisiunea „Acces Direct” revine din 17 August, la Antena 1

Vulpița Veronica, la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1

De data aceasta, Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au putut fi văzuți într-o ipostază surprinzătoare, de adevărate vedete, aflate într-o mașină cu mulți cai putere.

citește și: Vulpița Veronica, mesaj neașteptat după ce a zis că are Covid-19! Ce a vrut să transmită tuturor: „Așa cum sunt și eu”

Ce surprize pregătesce cei doi și ce se întâmplă cu Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești? Află începând cu 17 august, la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1!

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au avut Covid-19

Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a fost depistată recent cu noul coronavirus (Covid-19) și a fost nevoită să stea în carantină.

Se pare că tânăra care a făcut senzație în show-ul de la Antena 1 s-ar fi infectat în timpul unei vizite în Blăgești, localitatea în care locuiește împreună cu soțul său, Viorel Stegaru.

Cei doi au făcut o excursie acasă, pentru a-și vizita fetița. Odată întorși la București, aceștia au început să prezinte simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Acesta a fost momentul în care producătorii emisiunii „Acces Direct” au cerut testarea celor doi. După ce s-a confirmat diagnosticul de Covid-19, aceștia au decis să oprească filmările, pentru siguranța tuturor

Recomandari