Vulpița Veronica, mesaj neașteptat după ce a zis că are Covid-19! Ce a vrut să transmită tuturor: „Așa cum sunt și eu”

După ce toată lumea a aflat că este bolnavă de coronavirus (Covid-19), Vulpița Veronica din Blăgești a făcut p dezvăluire uluitoare pentru fani. Mesajul de pe Instagram a făcut senzație.

Vulpița Veronica din Blăgești, mesaj neașteptat pe Instagram

Recent, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a fost depistată cu noul coronavirus (Covid-19) și a fost nevoită să stea în carantină, până când testele vor indica un rezultat negativ și va fi confirmat faptul că s-a vindecat.

Vulpița Veronica, mesaj neașteptat pentru fanii de pe Instagram

Invitata emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 s-ar fi infectat în timpul unei vizite în Blăgești. În scurt timp, emisiunea a fost oprită, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

citește și: Îți mai amintești cum arăta Vulpița blondă și cu tatuaje? Iată imaginea care a pus internetul pe jar! | Foto

Chiar dacă este bolnavă, Vulpița este și acum la fel de activă pe pagina sa de Instagram. Recent, Veronica Stegaru din Blăgești a transmis fanilor un mesaj complet neașteptat, la ceva timp după ce a fost confirmată cu noul coronavirus (Covid-19):

„Încă puțin și ieșim din carantina. Sper ca și voi va simțiți bine așa cum sunt și eu.❣️”, a fost mesajul Vulpiței postat pe Instagram.

citește și: Răspuns surprinzător pentru fani! Vulpița Veronica, mesaj acid pe Instagram: „Să vă abțineți de la comentarii fără rost”

Fanii acesteia s-au bucurat din plin să descopere că tânăra se simte mai bine și că se pregătește să primească marea veste a vindecării.

Poza a adunat aproximativ șase mii de reacții și numeroase comentarii din partea fanilor în doar câteva ore, semn că Vulpița Veronica este extrem de iubită de către fanii săi de pe Instagram.

Ultimele știri