Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Vulpița Veronica, dezvăluire despre Acces Direct! Ce a transmis: „Vă uitați acum?”

Vulpița Veronica a făcut dezvăluirea momentului despre emisiunea „Acces Direct”. Tânăra din Blăgești a făcut anunțul pe care toți îl așteptau, chiar pe pagina sa de Instagram.

Ce mesaj a transmis Vulpița Veronica pe Instagram

Vulpița Veronica a făcut recent o postare pe Instagram și fanii au reacționat imediat. Mesajul a adunat mai bine de zece mii de Like-uri și comentarii, semn că mulți s-au bucurat de cele dezvăluite de tânăra din Blăgești.

Vulpița Veronica, anunț important despre emisiunea Acces direct, pe Instagram

Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” a fost depistată recent cu noul coronavirus (Covid-19) și a fost nevoită să stea în carantină.

Se pare că tânăra care a făcut senzație în show-ul de la Antena 1 s-ar fi infectat în timpul unei vizite în Blăgești, localitatea în care locuiește împreună cu soțul său, Viorel Stegaru.

citește și: Vulpița Veronica, mesaj neașteptat după ce a zis că are Covid-19! Ce a vrut să transmită tuturor: „Așa cum sunt și eu”

Cei doi au făcut o excursie acasă, pentru a-și vizita fetița. Odată întorși la București, aceștia au început să prezinte simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Acesta a fost momentul în care producătorii emisiunii „Acces Direct” au cerut testarea celor doi. După ce s-a confirmat diagnosticul de Covid-19, aceștia au decis să oprească filmările, pentru siguranța tuturor.

Vindecată și cu un zâmbet de milioane, Vulpița Veronica a făcut senzație pe pagina sa de Instagram, cu un mesaj complet neașteptat.

citește și: Răspuns surprinzător pentru fani! Vulpița Veronica, mesaj acid pe Instagram: „Să vă abțineți de la comentarii fără rost”

„Vă uitați acum la Acces Direct? ❤️”, a fost întrebarea care i-a făcut pe fani să înțeleagă faptul că Vulpița Veronica revine în curând la Antena 1.

Pentru cei care nu știu, noul sezon al emisiunii „Acces Direct” revine începând cu 17 august, de la ora 17:00, la Antena 1!

Recomandari