Ce avere poartă pe mână Anamaria Prodan! Cu unul din inele poate cumpăra câteva apartamente. Cum arată bijuteriile

Anamaria Prodan Reghecampf a reușit să își uimească din plin urmăritorii de pe Instagram cu bijuteriile pe care le poartă în ultima vreme. Celebra impresară de fotbal și vedetă de televiziune ține o adevărată avere pe mână!

Mândră de bijuteriile și ceasurile sale, Anamaria Prodan nu ratează vreo ocazie să le poarte și să se bucure de ele

sursa foto: Instagram

În prezent, Anamaria Prodan Reghecampf are 48 de ani și nu își refuză absolut niciun moft, iar acest lucru o face să scoată din buzunar sume colosale.

Având o carieră de succes la care mulți nici nu visează, impresara câștigă sume uriașe de bani și împreună cu soțul său se poate lăuda că are o avere fabuloasă. Totuși, Anamaria Prodan nu ține totul la „păstrat”, ci are griă să își facă și mofturile.

Cât costă ceasul și inelele purtate de Anamaria Prodan Reghecampf

Mai mult decât atât, frumoasa blondină primește des cadouri scumpe de la Laurențiu Reghecampf, în semn de iubire și apreciere.

Mândră de bijuteriile și ceasurile sale, Anamaria Prodan nu ratează vreo ocazie să le poarte și să se bucure de ele. În pozele și story-urile postate recent pe pagina sa oficială de Instagram, fanii au putut să descopere ce „avere” poartă impresara pe mâini.

citește și: Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului despre soțul său, Laurențiu Reghecampf! Mesajul dur al impresarei

Impresara este cunoscută pentru stilul său de viață luxuriant și pentru pasiunea pe care o are pentru obiectele de lux. Frumoasa blondină se îmbracă numai de la branduri de top și reușește de fiecare dată să primească numai laude de la stiliști sau creatori de modă.

Și fiindcă se respectă și are simțul rafinamentului extrem de bine dezvoltat, iată că și bijuteriile și accesoriile acesteia sunt pe măsură.

Cea mai bună dovadă în acest sens este chiar inelul de mai sus, primit cadou de la soțul său, Laurențiu Reghecampf. La o simplă căutare pe internet am putut descoperi faptul că este vorba despre o bijuterie cu diamante de la un brand de lux, dintr-o colecție numită „Panthère”, ce costă 81.000 de dolari!

Mare iubitoare de diamante, vedeta mai deține un alt inel, din aceeași colecție, care a costat „doar” 38.000 de dolari.

citește și: Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf se mândresc cu fiul lor! Cât a crescut „Bebeto”, puștiul pe care publicul îl știe de mic

De la mână nu putea lipsi ceasul. Acesta este din marca Audemairs Piguet, ce valorează 300.000 de dolari. De pe mână nu puteau lipsi și brățările, din același brad de lux cu inelele, ce costă alte zeci de mii de dolari. Practic, putem spune că vedeta poartă o adevărată avere pe mâini, cu care poate cumpăra câteva apartamente sau case!

Și fiindcă i-a plăcut extrem de mult inelul alb cu cap de panteră, Anamaria Prodan a ținut neapărat să aibă și din aur galben, astfel încât să se poată asorta mai ușor cu restul bijuteriilor sale cu diamante.

În imaginea de mai jos, celebra impresară poartă un inel din aur alb ce valorează 21.000 de dolari, asortat cu un lanț din aceeași colecție, ce a costat puțin peste 19.000 de dolari.

Ultimele știri