Căutare Live

Ce bolizi de lux conduce Sarah, fiica Anamariei Prodan. Tânăra se plimbă la volanul unor mașini extrem de scumpe

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, duce o viața de lux departe de luminile reflectoarelor. Tânăra nu ține cont de bani atunci când vine vorba de modul în care arată sau de bolizii pe care îi conduce.

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, duce o viața de lux departe de luminile reflectoarelor

Instagram

Anamaria Prodan este o mamă fericită și împlinită. Impresara se mândrește cu cele două fiice ale sale, dar și cu fiul său. Aceasta publică des pe rețelele sociale imagini cu Sarah, Rebecca și Laurențiu Jr.

Vedeta le-a oferit copiilor săi toate condițiile, însă cele două fete ale sale au crescut și și-au dorit să o ia pe drumuri separate pentru a cunoaște succesul singure. Rebecca a fost un model celebru pe plan internațional, iar acum se ocupă de propriul magazin de haine, în timp ce Sarah câștigă o sumă mare de bani din pasiunea sa: baschetul.

Citește și: Anamaria Prodan, fotografiată alături de un bărbat misterios. Cine e bărbatul pe care îl îmbrățișează impresara

La cei 22 de ani, fiica cea mică a Anamariei Prodan, locuiește în Statele Unite Ale Americii, unde își desfășoară zi de zi activitatea pe care o practică. Deși are banii săi, tânăra mai primește din când în când și ajutor financiar de la mama sa.

Ce mașini conduce Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan

În ultima perioadă, Sarah a petrecut foarte mult timp în România alături de mama sa. Tânăra a fost alături de impresară în cele mai grele momente din viața ei, printre care se numără și divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Deși nu îi place să apară pe micile ecrane ale telespectatorilor sau să iasă în evidență, Sarah nu a refuzat să ofere câteva interviuri.

De curând, Sarah a răspuns sincer unor întrebări legate despre viața sa personală, iar clipurile au fost distribuite și pe TikTok. Tânăra a fost foarte directă și deschisă atunci când a vorbit despre brand-urile de mașini pe care le conduce.

Internauții au rămas cu gura căscată la răspunsul fetei. Aceasta a dezvăluit că se plimbă la volanul unor bolizi de lux, care costă mii de euro.

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri neașteptate despre copilăria sa. Ce relație are cu mama ei: „Plângeam în fiecare zi”

„Sora mea avea un G Class. Mai conduc un Ferrari. Avem un Mercedes Maybach și Range-ul meu. Mai aveam și unul roz, care este acum la Laurențiu, îl mai conduceam și pe ăla din când în când. Cam atât”, a spus Sarah.

@diana.blogger #viral #fyp #dianablogger #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #anamariaprodan ♬ Дорогу молодым (Prod. by Karimbeatz) - Goro

Postarea a generat peste 41 de mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea utilizatorilor TikTok. Mulți oameni din mediul online au ținut să-i transmită fete că a moștenit frumusețea de la mama sa.

Sarah, reacție neașteptată la tribunal, după ce l-a văzut pe Laurențiu Reghecampf

La începutul lunii aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la tribunal, unde impresara a venit însoțită de doi dintre copii săi: Sarah și Laurențiu Jr.

La scurt timp de la apariția antrenorului în fața tribunalului, Sarah s-a arătat deschis să răspundă întrebărilor oferite de jurnaliști. În timp ce oferea răspunsuri directe, tânăra a început să își stăpânească cu greu lacrimile și vocea tremurândă, semn că este afectată de tot ce se întâmplă între mama sa și fostul ei soț.

Motivul pentru care Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab, deși se iubesc în continuare. Peste ce nu a putut tr... Cum arată Allegra, fiica Donatellei Versace. Moștenitoarea imperiului lui Gianni se luptă cu anorexia și e foarte discre...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x