Ce cadouri scumpe și-au făcut vedetele de la Hollywood pentru Ziua Îndrăgostiților de-a lungul anilor

Vedetele de la Hollywood se bucură de faimă și averi impresionante. Iar când vine vorba de a-și răsfăța partenerii, acestea nu se uită la bani, iar Ziua Îndrăgostiților este un prilej perfect pentru a face cadouri scumpe.

Ce cadouri scumpe și-au făcut vedetele de la Hollywood pentru Ziua Îndrăgostiților

profimediaimages.ro

Se pare că rapperii pot fi extrem de romantici. Mulți dintre ei, deși cântă despre sentimente de ură sau obiceiuri toxice, se pricep să facă dovezi de dragoste.

Cadourile scumpe ale vedetelor de la Hollywood de Ziua Îndrăgostiților pentru cele mai speciale persoane din viața lor

În 2019, rapperul Kanye West a surprins-o pe Kim Kardashian cu gestul său plin de romantism. Cântărețul a chemat special un saxofonist, care i-a interpretat o serenadă în sufrageria plină de trandafiri, conform usmagazine.

În 2017, când încă formau un cuplu, rapperul Tyga a dus-o pe Kylie Jenner în vârful clădirii Empire State Building pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților la înălțime. Tyga i-a făcut ziua și mai frumoasă când i-a oferit modelului un ceas de lux în valoare de 50 de mii de dolari.

În 2014, rapperul Jay-Z i-a arătat soției sale Beyonce cât este de prețioasă, oferindu-i o bijuterie scumpă și rafinată, care valorează peste 2 mii de dolari.

În 2014, pe vremea când era îndrăgostit până peste cap de Selena Gomez, Justin Bieber a făcut un gest fabulos și incredibil de costisitor. Cântărețul a cumpărat toate florile care erau în stocul unui magazin de flori din Los Angeles și i le-a trimis iubitei sale acasă. Aranjamentul epic a costat aproximativ 10 mii de dolari.

Citește și: Valentina Pelinel a avut parte de cea mai romantică surpriză. Cum a așteptat-o acasă Cristi Borcea

Deși nu mai formează un cuplu, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au răsfățat de-a lungul căsniciei lor cu surprize romantice. În 2010, Angelina Jolie s-a gândit că cel mai potrivit cadou pentru Ziua Îndrăgostiților ar fi un pom. Actrița i-a dăruit atunci fostului său soț un măslin de 200 de ani, care a costat aproape 20 de mii de dolari.

În 2006, David Beckham i-a dăruit soției sale, Victoria, un colier în valoare de nu mai puțin de 8 milioane de dolari, plin de diamante și rubine.

Ultimele știri