Toată lumea o știe pe Anna Lesko, dar puțini știu cum arată fiul ei, Adam. Ce cadou i-a făcut micuțul

Anna Lesko se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, deși toată lumea o cunoaște pe ea, foarte puțini îl știu pe fiul ei, Adam.

Anna Lesko se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, deși toată lumea o cunoaște pe ea, foarte puțini îl știu pe fiul ei, Adam

Instagram

Anna Lesko a împlinit recent vârsta de 42 de ani, însă arată de-a dreptul senzațional și nu îi este teamă să arate acest lucru pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și pune toți bărbații pe jar.

Deși toată lumea o cunoaște pe Anna Lesko, foarte puțini știu că are un băiețel, pe Adam. Nu postează foarte multe fotografii cu el în mediul online, însă de aceasta dată l-a prezentat oamenilor de pe Facebook.

Micuțul i-a făcut o surpriză mamei sale de ziua ei. Adam i-a adus un buchet superb de flori și a primit din partea Annei Lesko o serie de pupici.

Cum arată băiatul Annei Lesko

Artista are cu ce să se mândrească. Adam este un băiețel foarte adorabil și de o frumusețe rară, se pare că a moștenit acest lucru de la mama lui.

În anul 2014, Anna Lesko a născut un băiețel perfect sănătos la maternitatea Polizu, iar emoțiile au fot unele imense pentru ca a devenit mămică pentru prima oară.

Citește și: Anna Lesko a împlinit 42 de ani. Ce rochie sexy a purtat artista de ziua ei

Anna Lesko și Adrian Neniţă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel, Adam.

În prezent, fiul artistei are 6 ani și petrece foarte mult timp alături de mama lui.

„Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, a spus artista cu ceva timp în urmă, confrom Libertatea.

În anul 2019, Anna Lesko și Adrian Neniță au divorțat după o relație de 8 ani, iar la doi ani de relație, a apărut pe lume micuțul Adam. Aparent motivul divorțului dintre cei doi este infidelitatea. Anna Lesko a fost surprinsă sărutându-se cu un cântăreț pe nume Mike Diamonz.

Citește și: Cupluri din România de care ai uitat. Vedete care s-au iubit în trecut, dar n-au rămas împreună

N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu. Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe.”, a mărturisit artista într-un interviu pentru viva.ro.

Mărturisirile Annei Lesko i-a uimit pe fani, însă nu a ținut cont de părerea oamenilor din mediul online. Aceasta nu a oferit prea multe informații despre divorțul său și a ținut să păstreze pentru ea toate detaliile.

Ultimele știri