Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

„Toată lumea s-a folosit de mine! Mi-am pierdut vila, mașina, banii, bijuteriile, tot!”. Ce datorii avea Costin Mărculescu

Costin Mărculescu avea probleme financiare și simțea că toată lumea s-a folosit de el. Actorul din „Liceenii” avea mai multe datorii, după cum a povestit și ultima lui iubită.

„Toată lumea s-a folosit de mine! Mi-am pierdut vila, mașina, banii, bijuteriile, tot!”. Ce datorii avea Costin Mărculescu

Facebook

Actorul Costin Mărculescu, care a fost găsit mort în cadă, în apartamentul în care locuia cu chirie, avea probleme financiare după ce a fost nevoit să închidă agenția de fotomodele pe care o deținea.

În 2019 au apărut informațiii conform cărora firma lui Costin Mărculescu, numită „Compania Artistică Costin Mărculescu SRL”, înregistrase pierderi de aproximativ 20.000 de euro. În plus, Mărculescu era căutat de recuperatori pentru o datorie în valoare de 8.265,09 lei.

„Din 1999, până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150. Deci am dat ani de zile pâinea la 150 de oameni și la un grup de zeci mari artiști cu care am colaborat. Foarte mulți, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenția, nu mi-au mai dat niciun telefon. Ceea ce nici nu mă miră, de altfel.

Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”, mărturisea Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a fost executat silit de banca la care făcuse un credit în 2016, în toamna anului trecut. Suma pe care o datora este de 6619,47 de lei, la care acum se adaugă și dobânzile și penalitățile.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”, se regăsește în Decizia Judecătoriei.

Costin Mărculescu avea datorii la întreținere

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a spus că actorul adunase datorii de sute de lei la întreținere și că până și administratorul blocului era îngrijorat.

„M-a sunat administratorul de la bloc și a spus că avea datorie la întreținere 5 milioane (n.r. 500 de lei)”, a spus ea.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită! Ce vor face prietenii, pentru el - VIDEO

Totuși, surse ale Antena 3 susțin că regretatul actor Costin Mărculescu avea datorii la întreținere de peste 12.000 de lei.

A murit ”Tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!” Mărculescu se gândea la suicid, comparându-se cu Mădălina Manole!

În plus, surse apropiate lui Costin Mărculescu au declara, potrivit playtech.ro, că artistul era ajutat de foarte multe persoane. Printre ele se numără și Pepe, care i-ar fi dat câteva mii de euro, dar și Mara Bănică și George Ciubotaru.

„L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă.

Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aib grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat apropiați ai lui Costin Mărculescu, potrivit impact.ro.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său, la vârsta de aproape 51 de ani, vârstă pe care ar fi împlinit-o pe 29 iunie.

Actorul din „Liceenii” avea afecțiuni la inimă. Trupul lui neînsuflețit a fost dus la INML, urmând să i se facă autopsia.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro