Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Ce declarație i-a făcut iubitul Ramonei Olaru, de ziua ei! ”Lista ar continua mai mult, dar nu vreau să o fac de râs"

Ramona Olaru și-a sărbătorit, marți, ziua de naștere. Ocazie cu care frumoasa asistentă, de la "Neatza" a primit o declarație de dragoste de la iubitul ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru și Cuza trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Deși s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, într-un final, cei doi au considerat că cel mai bine le este împreună. Astăzi a fost o zi specială pentru amândoi, dar mai ales pentru frumoasa asistentă TV care a împlinit vârsta de 31 de ani.

La mulţi ani, Ramona Olaru! Surpriză de proporţii pentru frumoasa vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct: "Arăt demențial și de data asta!" | VIDEO

Cuza, mesaj pentru Ramona Olaru

Cum un eveniment atât de important nu a putut fi trecut cu vederea de către iubitul său, Cuza a postat o fotografie alături de blondină, însoțită de un mesaj.

”Te iubesc așa cum esti...Atenta, frumoasa, organizata, intelegatoare, buna sfatuitoare, motivationala, minunata, pozitiva...”, începe mesajul artistului de la ”Noaptea Târziu”.

Ramona Olaru a pus mâna pe carte! Sexy-asistenta de la "Neatza" se ocupă de lucruri "necurate"! |Foto

Și așa cum ne așteptam toți, mesajul de ziua iubitei sale a continuat în stilul caracteristic și plin de umor. Ipostaza celor doi a atras numai reacții pozitive, iar fanii s-au întrecut în urări care mai de care mai frumoase adresate în totalitate Ramonei.

”Lista ar continua mai mult dar nu vreau sa o fac de ras de ziua ei!La multi ani “macareaza”😘”, a mai scris el.

Ramona Olaru a fost sărbătorită și de colegii ei, în platoul de la Neatza. Colegii ei i-au oferit un buchet de flori și un tort în formă de nor și soare, doar ne prezintă în fiecare zi vremea din România.

Ramona, simți cum lucrează fesierul? Cel mai tare antrenament full body cu Diana Stejereanu! |VIDEO

În weekend, Ramona a avut parte de o petrecere surpriză din partea iubitului ei, Cuza de la Noaptea Târziu.

Mai mulți prieteni s-au adunat la o terasă pentru a-i ura toate cele bune acesteia și pentru a se distra împreună. Aceștia au purtat tricouri personalizate, cu o fotografie de-a Ramonei și cu un mesaj scurt: "Pe banii tăi ne distrăm și noi!", însă pe al Ramonei era scris "Pe banii mei mă distrez doar eu!"

Ce declarație i-a făcut iubitul Ramonei Olaru, de ziua ei! ”Lista ar continua mai mult, dar nu vreau să o fac de râs"

Recomandari