La mulţi ani, Ramona Olaru! Surpriză de proporţii pentru frumoasa vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct: "Arăt demențial și de data asta!" | VIDEO

Ramona Olaru își sărbătorește ziua de naștere, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Frumoasa vecină se simte ca la 25 de ani, în fiecare an.

Astăzi, 7 iulie, Ramona Olaru a împlinit 31 de ani, ocazia perfectă pentru colegii ei de la Neatza cu Răzvan și Dani să-i ofere un buchet de flori și un tort în formă de nor și soare, doar ne prezintă în fiecare zi vremea din România.

Frumoasa vecină este născută în aceeași zi cu Toto Cutugno, un cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară.

Cuza de la "Noaptea Târziu", cadou inedit pentru iubita lui. Ramona Olaru a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei | VIDEO

În fiecare an, pe 7 iulie, Ramona își transmite singură un mesaj: "Arăt demențial și de data asta!"

Vineri, Ramona a avut parte de o petrecere surpriză din partea iubitului ei, Cuza de la Noaptea Târziu.

Mai mulți prieteni s-au adunat la o terasa pentru a-i ura toate cele bune acesteia și pentru a se distra împreună. Aceștia au purtat tricouri personalizate, cu o fotografie de a Ramonei și cu un mesaj scurt: "Pe banii tăi ne distrăm și noi!", însă pe al Ramonei era scris "Pe banii mei mă distrez doar eu!"

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy apariţii de la Antena 1. Are un corp de invidiat şi nu face eforturi ca să arate aşa de bine.

Red is love!❤️🤭

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru) on

Ramona Olaru, declarație de dragoste emoționantă pentru Cuza! A filmat tot! „Iubirea mea!” - VIDEO

Ramona Olaru face parte din generația "asistentelor Tv" și este blonda sexy care îți spune "Neatza!" alături de Răzvan și Dani. Ramona Olaru a fost mai întâi colega Dianei Munteanu și a lui Florin Ristei la "Prietenii de la 11". Atunci când nu e la Tv, Ramona Olaru pozează sexy pe Instagram sau în reviste.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Ultimele știri