Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ramona, simți cum lucrează fesierul? Cel mai tare antrenament full body cu Diana Stejereanu! |VIDEO

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de Ramona Olaru, ne prezintă un antrenament complet pentru fesieri și șolduri.

Diana si Ramona ne-au prezentat un exercițiu extrem de eficient, care poate fi realizat acasă, de oricine dorește să aiba un abdomen plat, dar și fesieri tonifiați.

Vlăduța Lupău, piesă machedonească de senzație la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Cum sună melodia cântată împreună cu Gramoste! |Video

Exercițiul prezentat de Diana Stejereanu este eficient pentru fesieri si coapse.

De asemenea, instructorul de la Neatza a prezentat și un exercițiu eficient pentru lucrarea abdomenului.

Carmen Brumă, trucuri pentru un abdomen plat! Superba vedetă ne-a dezvăluit secretele unui corp de zeiță! VIDEO

Accesați clipul video de mai sus pentru a urmări recomandările de astăzi ale instructorului de fitness, prezent în platoul de la Neatza cu Răzvan si Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro