Căutare Live

Ce face Dan Negru în noaptea dintre ani: ”Mi-am propus să fiu acasă, cu Negru. Ha-ha!” ”Revelionul Starurilor 2020” va fi la Antena 1 pentru a 20-a oară

Dan Negru va prezenta, la Antena 1, ”Revelionul Starurilor 2020”, pentru a 20-a oară, însă nu are planuri mari pentru noaptea dintre ani. Ba mai mult, chiar el se va număra printre românii care se vor uita la televizor. 

Ce face Dan Negru în noaptea dintre ani

În cadrul unui interviu pentru Libertatea, gazda show-ului dintre ani de la Antena 1 a mărturisit că de Revelion va fi acasă.

”Anul ăsta, de exemplu, am refuzat orice ofertă de a prezenta Revelionul și mi-am propus să-l fac cu Negru, acasă. Ha-ha! O să ne uităm la televizor, o să mâncăm mult și o să ieșim la artificii la miezul nopții.”, a mărturisit el, precizând, de asemenea, că situația nu se va repeta anul viitor: ”Mi-a blocat Revelionul pentru la anul, când o să prezint petrecerea pe o pârtie din România.”, a mai spus el.

Dan Negru, liderul spectacolelor de Revelion! Peste 3.700.000 de români au urmărit Revelionul Starurilor 2019, la Antena 1

De asemenea, întrebat dacă și-a propus să se oprească din prezentat revelioane, el a făcut o mărturisire neașteptată: ”Contează performanța, nu longevitatea. Vreme de 20 de ani, am avut șansa ca toate Revelioanele mele să fie lider de audiență, să fie cele mai urmărite la televizor. I-a spus odată Stela Popescu lui Arșinel că “Dintre noi toți, Negru e cel mai longeviv în Revelioane, a făcut mai multe ca oricare dintre noi”. M-au măgulit vorbele ei.

Am avut șansa pe care ei n-au avut-o, să prind 20 de ani legați în care publicul să fie dornic să petreacă Revelioanele la televizor. Nu anii din viață contează, ci viața din ani. Puteam să fac o mie de Revelioane, dar dacă ele nu aveau aprecierea publicului an după an, nu aveau valoare.

Din culisele Revelionului 2020 prezentat de Dan Negru. Marius Țeicu n-a mai filmat pentru un revelion de 30 de ani! Galerie foto

Întrebarea “când te oprești” o aud adeseori, pentru că nu suntem o țară cu repere, consumăm rapid, uităm repede și vrem mereu lucruri noi. În țările cu un showbiz cu istorie contează mult eticheta “since…”. La noi e o rușine. Mi-a sugerat un șef de televiziune, cândva, să nu mă mai laud cu anii de performanță, să par că acu încep totul. M-a amuzat sugestia lui, dar ăștia suntem.

Mi-a luat mult să-i conving pe ai mei să-i facem aniversarea de 80 de ani lui Piersic la televizor. Americanii caută să smulgă tot ce pot din de Niro sau Pacino, dar pentru noi Piersic e “old” și “lame”. Mă bucură că am găsit înțelegere pentru longevitate la Antenă, pentru că într-o piață TV ca a noastră nu știu să existe exercițiul longevității performanței. Fallon e la NBC din 1999 și NBC se laudă cu asta ori de câte ori poate.”, a mai spus el.

Nu rata Revelionul Starurilor 2020 marți seară, 31 decembrie, de la ora 22:15.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri