Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce face Mirela Vaida când nu este la emisiune. Prezentatoarea s-a destăinuit fanilor: "Câtă treabăăă!" | Video

Nu mai este un secret faptul că Mirela Vaida este o femeie complexă. Pe lângă faptul ca are o cariera de succes, prezentatoarea TV, este și o gospodina desăvârșită, iar recent le-a arătat fanilor ei cum își petrece timpul atunci când este acasă.

Mirela Vaida

Facebook

Toată lumea o urmărește zilnic la televizor. Este extrem de îndrăgită și apreciată si are o carieră de succes și în plus Mirela Vaida este și o gospodină desăvârșită.

citește și: Mirela Vaida, mesaj de solidaritate către cadrele didactice înainte de începerea anului școlar! Ce o nemulțumește pe prezentatoarea TV! "Mama mea e învățătoare de 41 de ani"

Fumoasa prezentatoare a emisiunii "Acces Direct", este o femeie care poate spune că este cu adevărat împlinită.

Este frumoasă, talentată, cu o carieră de succes, apreciată de toată lumea, este mamă a trei copii minunați și se poate numi cu adevărat o femeie împlinită.

Vedeta TV este foarte activă și pe rețelele de socializare, unde ține legatura cu numeroșii săi admiratori, care abia așteaptă să afle noutăți din viața de familie a prezentatoarei.

Ce face Mirela Vaida când nu este la emisiune

Recent, Mirela Vaida a postat un video, pe conturile sale de socializare, în care le arăta fanilor cu ce îndeletniciri își ocupă ea timpul petrecut acasă.

citește și: Cum își petrece timpul în izolare Mirela Vaida!

Artista apărea în filmuleț alături de copiii ei, în curtea casei sale, în timp ce îngrijea florile de pe terasa casei sale din Snagov.

Cum a decurs ziua vedetei, vedeți în clipul video de mai jos, pe care prezentatoarea l-a publicat pe contul său de INstagram.

Recomandari