Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum își petrece timpul în izolare Mirela Vaida! Prezentatoarea de la "Acces Direct" trece prin haos! Ce se întâmplă în casa vedetei | Video

Mirela Vaida se află în izolare, după ce conducerea de la "Acces Direct" a hotărât asta în urma confirmării cu coronavirus a unor invitați și membri ai echipei.

Cum își petrece timpul în izolare Mirela Vaida! Prezentatoarea de la "Acces Direct" trece prin haos! Ce se întâmplă în casa vedetei

După ce Vulpița și Viorel de la Acces Direct, precum și alți oameni din staful emisiunii au fost testați pozitiv cu noul tip de coronavirus au fost întrerupte filmările și toată lumea a intrat în izolare.

Mirela Vaida, ultimele declarații! Ce se întâmplă cu echipa "Acces Direct"! |Video

Astfel că, Mirela Vaida, aflata în izolare a împărtășit cu admiratorii ei tot ce se întâmplă la ea acasă în aceasta perioadă.

Cum își petrece timpul în izolare Mirela Vaida! Prezentatoarea de la "Acces Direct" trece prin haos! Ce se întâmplă în casa vedetei | Video

Prezentatoarea a postat pe contul său de Instagram un clip video cu ea și copiii săi în timp ce se distrează în casă. Cu toate acestea, se pare că Mirela Vaida face față cu greu celor trei copilași ai ei.

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

„La noi e nebunie. Încet, copii să nu vă loviți. Nu știu unde ați găsit pufuleții, că nu sunt sănătoși. Nu știu ce să fac cu ei. Ce să faci cu ei, că sunt 37 de grade afară, unde să-i duci? Îi mai iei o pernă în cap, mai iei pufuleții de la copil din mânuță. Copii, sunteți foarte obraznici, ce mă fac eu cu voi? Vă rog să fiți cuminți. Ce idei aveți de activități în casă, pe timp de caniculă?” a spus Mirela Vaida, în clipul video postat pe contul său de Instagram.

Vulpița, probleme de sănătate! Viorel este extrem de îngrijorat! Cu ce afecțiune se confruntă Veronica Stegaru!

Mirela Vaida a anunțat că filmările la Acces Direct au fost oprite temporar

„Buna dimineata! Luni, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale. Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! 🙏💖”, a mai scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram, zilele trecute.

Recomandari