Ce face și cum arată Doru Octavian Dumitru, la 65 de ani. Anunțul important pe care comediantul l-a făcut pentru fani

La cei 65 de ani ai săi, Doru Octavian Dumitru continuă să organizeze spectacole de comedie. Artistul a fost prezent în platoul Observatorului, pentru a face un anunț important pentru fani.

Doru Octavian DUmitru organizează o serie de spectacole de comedie

Facebook & Antena 1

Doru Octavian Dumitru a devenit celebru prin anii `90, datorită spectacolelor sale de comedie. În prezent, comediantul are 65 de ani și nu a renunțat la profesia și pasiunea lui și anume aceea de a-i face pe cei din jurul lui să râdă.

Invitat în platoul Observatorului, Doru Octavian Dumitru a făcut un anunț important pentru fani. Artistul organizează un turneu, în contextul relaxărilor care au loc, ca urmare a scăderii numărului de infectări cu coronavirus.

Deși au trecut aproximativ 40 de ani de când spune glume, Doru Octavian Dumitru, mărturisește că, din punctul său de vedere, comedia a rămas la fel.

„E foarte greu să spui că s-au schimbat glumele. S-au schimbat oamenii care spun aceleași glume, dar spun că s-au schimbat glumele. Comedia e comedie de pe vremea când omul era primitiv în peșteră, de pe vremea când o piatră îi smulgea o unghie și urla și toți se adunau în jurul lui și se prăpădeau de râs și atunci el zicea stai un pic de ce să râdă numai de mine? I-a smuls o unghie și altuia de lângă el”, a spus Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru, anunț important pentru fani

Comediantul a anunțat că zilele următoare organizează spectacole și își dorește ca oamenii să vină în număr foarte mare.

„3 iunie, la Sala Rapsodia de la 19:30. E păcat să nu veniți pentru că nu înțelegeți ieșirea din anul de teamă. După aceea am spectacol la Constanța pe data de 4 iunie, la Casa de CUltură și un spectacol șa Galați, pe 5 și acolo se încheie marele turneu”.

La spectacolele organizate până acum, Doru Octavian Dumitru spune că nu a venit atât de multă lume precum se aștepta.

„M-am simțit voluntar, adică lume puțină cu o țară care spune peste tot că se vor rupe sălile. Vaccinații stau numai în casă. Dar nu spuneați voi că vreți să ieșiți?”, a spus Doru Octavian Dumitru.

Citește și: Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

În timpul pandemiei, Doru Octavian Dumitru spune că a continuat să facă glume, chiar dacă numai în minte alui:

„Eu am fost pe scenă cu mintea mereu, am citit mult. Eu pregătesc un spectacol, dar textul se schimbă în funcție de context”.

Doru Octavian Dumitru: „E foarte mare nevoie de umor”

Doru Octavian Dumitru face apel la oameni să nu uite se râdă:

„E foarte mare nevoie de umor. Râsul face o mulțime de reacții chimice în creier. Râsul este posibilitatea omului de a ieși din starea asta de oboseală, creată de teamă. Nu râzi, ești un om pierdut. Noi ne naștem triști. Cine nu știe să râdă, să vină să învețe, cine știe să râdă uuuu”, a conchis Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru s-a născut în 1956, a absolvit Facultatea de Instalații, însă nu a profesat niciodată în domeniul ingineriei, creându-și o carieră în comedie.

Ultimele știri