Antena Căutare

Ce femei îl plictisesc pe Cătălin Botezatu și cum e el în relații. "Mă îndrăgosesc, pun pasiune, mă despart, o iau de la capăt"

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai vânați bărbați din Romania și el știe acest lucru, însă nu-l deranjează dar nici nu pică în plasa femeilor oprtuniste. Este conștient de imaginea lui și face lucrurile doar așa cum consideră el de cuviință.

Cătălin Botezatu, un burlac convins

Instagram

Un săgetător convins, după cum se declară chiar el, potrivit Fanatik, designerul Cătălin Botezatu precizează că singura relație în care este implicat total este cea cu munca sa, însă, atunci când se îndrăgostește, acordă toată atenția femeii de lângă el.

Cătălin Botezatu, aviz femeilor oportuniste:"Eu știu că sunt un vânat și că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau. Dau cadouri, excursii, dar nu dau bani"

Designerul este cunoscut pentru stilul său de viață dar și pentru faptul că la brațul său stau femei alese pe sprânceană.

În schimb, după o vreme când a ridicat femei oportuniste care ulterior și-au văzut de viața lor, Botezatu a precizat că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Când iei una de asta mică, practic, o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine. Nu mai fac asta, a spus Cătălin Botezatu.

Când vine vorba de relații, Botezatu a precizat că nu este implicat în nicio relație acum ;i este îndrăgostit de munca sa, dar nu exclude ideea uei relații.

Citește și:Ce a răspuns Cătălin Botezatu, acuzat că și-a făcut operații estetice. Designerul de modă a dat cărțile pe față: „Aș fi penibil”

Sunt îndrăgostit de cariera mea, de munca mea… Sunt săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă...

Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii. Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât, a spus el.

Citește și:De ce Cătălin Botezatu alege să stea cu chirie, deși deține proprietăți peste tot

Cât despre a întreține o femeie, Cătălin Botezatu a declarat că poate oferi excursii sau cadouri, dar nu bani.

Eu știu că sunt un vânat. Și eu știu că anumite femei vin pentru bani, dar eu nu le dau. Dau cadouri, excursii, dar nu dau bani. N-am ajuns încă… Sunt sigur că vine o vreme să plătești, dar nu dau bani.

Am dat la pufuri în Germania, aia e altceva, aia e băiețește, dar acolo e de distracție, n-ai cum să nu plătești la puf că e intrarea… Am fost în mai multe pufuri, în toată lumea, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit sursei citată.

Tudor Chirilă, fotografiat alături de un actor celebru de la Hollywood. În ce film pot fi văzuți: „Un munte de energie”... Ce mesaj a publicat Brigitte Pastramă pe Internet după ce anunțat separarea de Florin Pastramă: „Ferește-te de...”...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x