Ce i-a făcut Stela Popescu lui Ion Dichiseanu, în urmă cu doar câteva zile! „Tremur tot! Incredibil, ca o ghilotină a venit vestea asta”

Celebrul actor Ion Dichiseanu a intrat în legătură directă cu Mirela Vaida și și-a exprimat profunda durere la auzul veștii că Stela Popescu nu se mai află printre noi.

Celebrul actor Ion Dichiseanu a intrat în legătură directă cu Mirela Vaida și și-a exprimat profunda durere la auzul veștii că Stela Popescu nu se mai află printre noi.

„Ca o ghilotină a venit vestea asta. Nu-mi vine să cred, refuz să cred, această ființă plină de viață și optimism. Eram trist cu problemele mele și ea m-a injectat cu optimism. Am făcut filme cu ea, am făcut turnee.

Nu s-a văitat niciodată de când o știu, era un caracter foarte puternic și admiram foarte mult asta la ea. O colegă minunată. Era un diamant neprețuit. Nu există în țară cineva să n-o fi plăcut pentru viața, pentru sufletul ei, era generoasă. Era de-o noblețe sufletească așa cum rar am întâlnit în viață”

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Primele informaţii arată că actriţa a fost găsită decedată în locuinţa sa. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă azi, 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la putin timp dupa ce a ajuns la fata locului.

Ultimele știri