Ce mai face și cum arată acum Magdalena Chihaia, „măicuța de la iUmor”. Apariția care a atras toate privirile

Magdalena Chihaia a adus pe scena iUmor momente memorabile. Recent, cea care a devenit „măicuța de la iUmor” i-a umit pe fanii săi cu o apariție sexy.

Magdalena Chihaia a adus pe scena iUmor momente savuroase, care au rămas în istoria show-ului

Antena 1

Magdalena Chihaia, actrița în vârstă de 35 de ani care a prezentat momente care au rămas în istoria iUmor este într-o formă de zile mari. Recent, fosta finalistă a show-ului de la Antena 1 a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare purtând o ținută cu un decolteu adânc. La imaginea sexy se aduaugă un zâmbet larg, cuceritor.

De altfel, în vara care tocmai a trecut Mgdalena Chihaia i-a încântat pe fanii săi cu imagini de pe plajă, purtând rochii vaporoase și scurte, care îi scoteau în evidență atuurile fizice.

Magdalena Chihaia este actriță și joacă în prezent în mai multe piese de teatru. Fosta finalistă s-a bucurat de revenirea pe scenă, după perioada pandemiei în care activitatea teatrelor a fost suspendată.

Rolurile de la iUmor ale Magdalenei Chihaia. Cum i-a surprins actrița pe jurați

Magdalena Chihaia a surprins publicul iUmor cu momentele sale savuroase. În 2019, actrița urca pe scena show-ului de la Antena 1 cu un moment de umor negru, în care juca rolul unei femei care plângea moartea soțului alături de care nu avusese o viață tocmai bună. „Bocitoarea” i-a fermecat atunci pe fanii show-ului.

Citește și: Magdalena Chihaia ne-a adus mortul pe scenă! „Gicule, fără tine sunt dată peste cap de cine apucă”

Îmbinarea umorului cu sicriul adus pe scenă i-a frapat atunci pe jurați, când Mihai Bendeac a ținut să facă o demonstrație actoricească, proband sicriul de pe scenă.

Jurații s-au arătat atunci încântați de umorul negru și au avut numai cuvinte de laudă la adresa actriței.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Mai târziu, în 2020, Magdalena Chihaia a îmbrățișat personajul „Sora Magdalena”, aducând pe scena iUmor o „măicuță păcătoasă”.

Citește și: Momente incendiare la iUmor, în cea de-a șasea ediție. Sora Magdalena a renunțat și la smerenie, și la haine

În finala iUmor, Magdalena Chihaia a prezentat un număr de stand-up comedy inspirat din viața de la mănăstire, în viziunea ei proprie și plină de haz.

„Mie îmi place să fac lucruri diferite. Îmi place să merg pe contre-emploi și a fost o provocare pentru mine”, spunea Magdalena Chihaia într-un inerviu pentru Neatza cu Răzvan și Dani.

Într-un interviu recent Magdalena Chihaia a descris expereința sa da la iUmor.

„A fost o experiență colosală. Mi-a plăcut foarte mult. Experiența a fost plină de emoție, plină de încărcătură, dar în același timp a fost și foarte interesantă, pentru că am ales un personaj nou, în car emă regăsescu un pic, dar nu în totalitate”, a declarat Magdalena Chiaia la dcnews.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri