Antena Căutare

Cine este Magdalena Chihaia, măicuța păcătoasă de la iUmor! Tânăra a pus juriul pe jar

O apariție cu adevărat surprinzătoare în finala sezonului 8 iUmor a fost păcătoasa măicuță Magdalena Chihaia, care a făcut un stand up comedy inspirat din viața mai puțin ortodoxă de la mănăstire. Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, tânăra a făcut un show de zile mari, în ritm de dans!

Sora Magdalena, așa cum s-a prezentat chiar ea în momentul în care a intrat pe scena iUmor, din sezonul al optulea, a avut un număr de stand-up comedy extrem de amuzant și...păcătos!

MAGDALENA CHIHAIA E MĂICUȚA PĂCĂTOASĂ DE LA IUMOR

Magdalena a creat un moment unic pornind de la vestimentația ei de "măicuță" și textul său a fost unul extrem de „piperat”, căci aparent, în viziunea sa, viața la mănăstire este una cam plină de păcat.

citește și: Măicuța perversă Magdalena Chihaia s-a dezbrăcat și i-a băgat pe toți în păcat, în finala iUmor! „Vă sărut pe toate cele sfinte”

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Magdalena Chihaia a surprins pe toată lumea cu un dans sexy, dar și cu dezvăluiri incendiare despre personajul pe care îl interpretează într-un mod atât de savuros.

Cine este Magdalena Chihaia, măicuța păcătoasă de la iUmor! Tânăra a pus juriul pe jar

Magdalena Chihaia, măicuța păcătoasă de la iUmor

Magdalena Chihaia, măicuța păcătoasă de la iUmor

Inspirată din prenumele său, Maria Magdalena, artista a inventat astfel un personaj inedit.

Pentru cei care nu știu, Magdalena Chihaia este actriță, coregraf, dansatoare latino, profesor de teatru, model și MC la evenimente. Tot ea este producătorul propriului one woman show, cu teatru și dans!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi mai multe despre Magdalena Chihaia, măicuța păcătoasă din sezonul 8 iUmor!

Ce s-a ales de Nadir, fostul concurent de la X Factor. Din ce a ajuns să producă bani... Topul celor mai excentrici atleți ai tuturor timpurilor și performanțele lor senzaționale | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x