Căutare Live

Ce moștenire i-a lăsat Prințul Philip nepoatei lui favorite. Lady Louise Windsor era foarte apropiată de bunicul ei

Lady Louise Windsor, nepoata Prințului Philip, însemna extrem de mult pentru bunicul său și avea o relație specială cu el, lucru pentru care a moștenit o parte din averea sa.

Lady Louise Windsor, nepoata Prințului Philip, însemna extrem de mult pentru bunicul său și avea o relație specială cu el, lucru pentru care a moștenit o parte din averea sa

Getty

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum de către cei apropiați, înclusiv de nepoata sa. Lady Louise Windsor, fiica cea mare a Prințului Edward, contele de Wessex și al Sophiei, contesa de Wessex, a fost cea mai tânăra persoană de la înmormântarea Ducelui de Edinburgh, care a murit la vârsta de 99 de ani.

Un lucru este evident, Prințul Philip și nepoata sa erau deosebit de apropiați, iar acesta a avut grijă să îi lase câteva daruri speciale și personale în urma morții sale.

Ce moștenire i-a lăsat Prințul Philip nepoatei lui favorite

Lady Louise Windsor și bunicul său au împărtășit dragostea pentru cai, dar și pentru trăsuri, iar în semn de iubire pentru nepoata sa favorită, Ducele de Edinburgh i-a lăsat în grijă cele mai de preț lucruri, cei doi ponei ai săi și trăsura verde, care a fost văzută în timpul înmormântării televizate, sâmbătă, conform cosmopolitan.com.

Trăsura reprezenta un lucru foarte special pentru Prințul Philip și o avea în posesia sa de aproximativ 8 ani. Adesea îi plăcea să călărească în jurul castelului Windsor și al altor moșii regale, iar nepoata sa a moștenit rapid pasiunea pentru acest sport de la bunicul său.

Citește și: Ce sumă a moștenit Prințul Harry de la mama sa, de fapt. Averea extraordinară lăsată de Diana fiului mic

În timpul înmormântării, trăsura a avut în ea șapca, biciul și mănușile maro ale ducelui, lucru care i-a emoționat peste măsură pe cele 30 de persoane care l-au condus pe ultimul drum, cât și pe cele 13 milioane de telespectatori.

Drept omagiu pentru bunicul său și pasiunea pe care o avea pentru cai, Lady Louise Windsor a purtat o broșă cu un design aparte, capul de cal reprezentând dragostea pentru sportul pe care îl iubeau cei doi.

Cine a fost Prințul Philip

Prinţul Philip, cu origini greceşti şi daneze, s-a născut pe 10 iunie 1921, în Corfu. Tatăl lui a fost Prinţul Andrew al Greciei şi Danemarcei, iar mama lui, Prinţesa Alice, fiica lordului Louis Mountbatten şi strănepoată a Reginei Victoria.

A fost educat în Franţa, Germania şi Marea Britanie, după ce familia lui a fost exilată când el era copil.

Prinţul Philip al Greciei şi Danemarcei, titlu primit la naştere, s-a înrolat în Marina britanică în 1939. Din luna iulie a aceluiaşi an, a început să corespondeze cu Prinţesa Elizabeth, pe care o întâlnise prima dată în 1934. După război, a primit permisiunea Regelui George VI să se căsătorească cu Elizabeth.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. De ce William și Harry nu au mers unul lângă altul în cortegiul funerar al Ducelui de Edinburgh

În iulie 1947, a fost anunţată logodna. El a renunţat la titlurile deţinute şi a fost numit Duce de Edinburgh, Earl of Merioneth şi Baron Greenwich of Greenwich în dimineaţa zilei în care s-a căsătorit - 20 noiembrie 1947.

Prinţul Philip, care s-a caracterizat la un moment dat ca „un prinţ discreditat din Balcani fără vreun merit sau distincţie deosebită”, a jucat un rol cheie în dezvoltarea monarhiei moderne în Marea Britanie.

Oana Roman, totul despre accidentul din vacanţa în Egipt. Ce s-a întâmplat, de fapt... Ce profesie are Delia la bază, după studiile pe care le-a absolvit: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x