Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum s-a descurcat iubita lui Selly la BAC! Smaranda Știrbu i-a uimit pe toți cu notele: „Am făcut un pariu”

Celebrul vlogger Selly și-a surprins fanii atunci când a dezvăluit ce note a reușit să ia la examenul de bacalaureat! Într-un interviu acordat celor de la Observator, tânărul i-a lăsat mască pe toți atunci când a zis că iubita lui are și mai multe motive de laudă, la capitolul note!

Smaranda Știrbu, iubita lui Selly

Sute de mii de elevi din România au aflat ce note au luat la examenul de Bac din acest an. Pentru unii a fost motiv de bucurie, pentru alții însă rezultatele finale au adus dezamăgire.

CE NOTE A LUAT SMARANDA ȘTIRBU, IUBITA LUI SELLY LA EXAMENUL DE BAC

Printre tinerii care au susținut examenul de bacalaureat în acest an s-a numărat și celebrul vlogger Selly, care i-a uluit pe fani după ce a postat pe pagina sa oficială de Instagram ce note a luat!

citește și: Selly, schimbare radicală de atitudine! A înlocuit mașina de lux cu Dacia! Declarațiile năucitoare ale vloggerului! " M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!"

Deși are doar 18 ani, Selly este o adevărată vedetă, având mai bine de un milion și jumătate de fani în mediul online.

Totuși, tânărul a fost silitor și nu a neglijat școala, motiv pentru care azi se poate lăuda cu note mari la examenul de Bac! În cadrul unui interviu acordat celor de la Observator, celebrul vlogger a făcut dezvăluiri neașteptate pentru fani!

Cum s-a descurcat iubita lui Selly la BAC! Smaranda Știrbu i-a uimit pe toți cu notele: „Am făcut un pariu”

Iubita lui Selly, Smaranda Știrbu

Selly a recunoscut ce note a luat la examenul de Bac și a arătat totul pe Instagram. A fost momentul în care fanii au avut o surpriză uriașă!

citește și: Decizie șoc pentru fanii lui Selly! La ce facultate vrea să meargă celebrul vlogger

„Am luat 9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media finală: 9.60. Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly pe Instagram.

Totuși se pare că iubita lui Selly, Smaranda Știrbu, a reușit să ia note și mai mari la examenul de bacalaureat!

„Am făcut un pariu împreună și m-a luat la note. A luat 10 la română, 9,80 la mate și 9,70 la biologie”, a dezvăluit Selly despre iubita lui, care a obținut astfel media generală 9,83 la examenul de bacalaureat.

Recomandari