Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Selly, schimbare radicală de atitudine! A înlocuit mașina de lux cu Dacia! Declarațiile năucitoare ale vloggerului! " M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!"

Vloggerul Selly a recurs la o schimbare radicală de atitudine. După ce zilele trecute s-a prezentat la Bac, la volanul unei limuzine de lux, joi, la ultima probă a examenului, a venit la volanul unei Dacii. Tânărul a făcut declarații năucitoare.

Selly, schimbare radicală de atitudine! A înlocuit mașina de lux, cu Dacia! Declarațiile năucitoare ale vloggerului! " M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!"

cancan.ro

Vloggerul Selly a susținut zilele acestea examenul de Bac, ocazie cu care și-a scos caii putere din garaj si s-a deplasat la examenul maturității.

Apariție de senzație a vloggerului Selly, în prima zi de BAC! Tânărul a venit la examen pe cai mulți!

Vloggerul Selly nu s-a lăsat doborât de dificultatea examenului și și-a făcut apariția pe cai mulți. Tânărul a avut o apariție spectaculoasă , dacă am putea spune așa, în prima zi de Bacalaureat.

Andrei Șelaru a venit cu bolidul său de lux, o limuzină Mercedes CLS care costă în jur de 80.000 de dolari. Doar că după apariția sa pe cai mulți, au apărut si comentariile atât din partea presei, cât și din partea fanilor. Cu toții l-au criticat pe tânar de apariția sa, care li s-a părut o aroganța prea mare pentru vârsta lui de nouăsprezece ani.

Vloggerul Selly, declarații uluitoare înainte de proba de matematică de la Bac: "Nu te invață nimic despre bani"

Așa că la cea de a treia probă, susținută joi, la Biologie, tânarul s-a conformat criticilor si s-a deplasat la examen la volanul unei Dacii 1310, un model vechi.

M-am simțit prost. Toată lumea mi-a zis că n-a fost bine și atunci am zis, gata o vând. Am vândut-o cu 1.000 de euro și am mai pus o mie si am luat-o pe asta, a declarat tânărul, referindu-se la Dacia lui 1310.

Apariție de senzație a vloggerului Selly, în prima zi de BAC! Tânărul a venit la examen pe cai mulți!

Tânarul și-a prezentat noua mașina în fața jurnaliștilor și se declara foarte mulțumit de noua sa achiziție, care chiar daca este o Dacie 1310, este o mașina tunată, iar portbagajul se deschide cu comanda vocală, cu toate că tqnarul a întâmpinat niște dificultăți tehnice , în momentul in care a vrut sa fac o demonstrație jurnaliștulor prezenți, in fața liceului unde urma sa susțina examenul.

Are si cameră pe spate. Sunt foarte mulțumit de achiziție si nu cred ca ma voi întoarce la masina mea. Nu e o glumă, chiar nu mă intorc la masina mea. Vorbesc cât se poate de serios.Aveți cuvântul meu. Eu la mașina mea nu mă întorc. Eu cu asta rămân, a declarat Selly, jurnaliștilor.

Recomandari