Căutare Live

Decizie șoc pentru fanii lui Selly! La ce facultate vrea să meargă celebrul vlogger

Printre tinerii care au susțin examenul de Bacalaureat în acest an s-a numărat și celebrul vlogger Selly, care i-a uluit pe fani după ce a dezvăluit la ce facultate vrea să aplice!

Selly a ales la ce facultate va merge

Deși are doar 18 ani, Selly este o adevărată vedetă , având mai bine de un milion și jumătate de urmăritori în rândul tinerilor din România.

LA CE FACULTATE MERGE VLOGGERUL SELLY

După proba de la Limba și literatura română, Selly a declarat faptul că se așteaptă să ia notă maximă. Se pare că și la matematică lucrurile au fost la fel de simple pentru celebrul vlogger, iar declarația lui i-a lăsat mască pe fani:

citește și: Apariție de senzație a vloggerului Selly, în prima zi de BAC! Tânărul a venit la examen pe cai mulți!

„Se pare că au fost exact așa cum trebuie să fie niște subiecte. Adică simple, să le poata face orice copil, și câteva mai dificile, pe care probabil ca le-au făcut doar cei care s-au pregătit un pic mai mult”, a zis Selly despre examenul de Bac. Cel mai probabil, tânărul se gândește deja la admiterea la facultate!

Decizie șoc pentru fanii lui Selly! La ce facultate vrea să meargă celebrul vlogger

Selly a ales la ce facultate va merge

Selly a ales la ce facultate va merge

Chiar dacă este implicat în numeroase proiecte, tânărul Selly a avut grijă să își dedice timp studiului, pentru a lua note mari.

citește și: Un jurnalist celebru îl desființează pe Selly: „Minte la greu, n-are pic de umor! Generația lui e praf!”

Potrivit unei declarații recente, vloggerul are planuri mărețe pentru viitorul său.

Dincolo de cariera ca vlogger, Selly vrea să urmeze o facultate în domeniul business și intenționează să aplice la Tiffin University!

Pentru cei care nu știu, Selly s-a apucat de făcut vlogguri în urmă cu șapte ani, așa că nu este de mirare de ce are acum sute de mii de fani!

Simona Halep a ieșit la cumpărături! Cum a decurs sesiunea de shopping și câți bani a cheltuit campioana! |Video... Care este averea lui Dorian Popa și câți bani a investit în casa lui de lux. Iată ce sacrificii a făcut artistul pentru ...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x