Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce note a luat Selly la examenul de Bac! Vloggerul i-a lăsat mască pe toți: „Să vă văd ce mai ziceți”

Surpriză colosală pentru fanii celebrului vlogger Selly, care a dezvăluit tuturor ce note a luat la examenul de Bacalaureat! Mulți au fost surprinși!

Ce note a luat Selly la examenul de Bac

Printre tinerii care au susțin examenul de Bacalaureat în acest an s-a numărat și celebrul vlogger Selly, care i-a uluit pe fani după ce a postat pe pagina sa oficială de Instagram ce note a luat!

CE NOTE A LUAT VLOGGERUL SELLY LA EXAMENUL DE BAC

Deși are doar 18 ani, Selly este o adevărată vedetă , având mai bine de un milion și jumătate de urmăritori în rândul tinerilor din România. Chiar dacă este extrem de ocupat cu pasiunea lui pentru vlogging sau alte proiecte, tânărul a reușit să învețe și să ia note foarte mari la examenul de Bac.

citește și: Decizie șoc pentru fanii lui Selly! La ce facultate vrea să meargă celebrul vlogger

După proba de la Limba și literatura română, Selly a declarat faptul că se așteaptă să ia notă maximă. Se pare că și la matematică lucrurile au fost la fel de simple pentru celebrul vlogger, iar declarația lui i-a lăsat mască pe fani:

Ce note a luat Selly la examenul de Bac! Vloggerul i-a lăsat mască pe toți: „Să vă văd ce mai ziceți”

Ce note a luat Selly la examenul de Bac

„Se pare că au fost exact așa cum trebuie să fie niște subiecte. Adică simple, să le poata face orice copil, și câteva mai dificile, pe care probabil ca le-au făcut doar cei care s-au pregătit un pic mai mult”, a zis Selly despre examenul de Bac, dezvăluind că se așteaptă să ia note mari la examenul de Bac.

citește și: Selly, schimbare radicală de atitudine! A înlocuit mașina de lux cu Dacia! Declarațiile năucitoare ale vloggerului! " M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!"

Deși are doar 18 ani, Selly este o adevărată vedetă , având mai bine de un milion și jumătate de fani în mediul online. Totuși, tânărul a fost silitor și nu a neglijat școala!

Selly a recunoscut ce note a luat la examenul de Bac și a arătat totul pe Instagram! A fost momentul în care fanii au avut o surpriză uriașă!

„9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie. Media finală: 9.60. Să vă văd ce mai ziceți”, a scris Selly pe Instagram.

Recomandari