Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Vei fi surprins! Ce note a obținut Lidia Buble la Bac si cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră!

Deși, astăzi este celebră si are lumea la picioare, Lidia Buble a pornit de jos, iar la școală, se pare că nu a fost tocmai o elevă eminentă.

Acum este una dintre cele mai de succes vedete, însă puțini sunt cei care știu care a fost primul ei job înainte de muzică, dar și ce note a luat la examenul maturității.

Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes vedete de la noi, are lumea la picioare, concerte peste concerte, apare mereu în toate publicațiile si pe la televiziuni, însă, puțini sunt cei care știu că artista a pornit de jos și s-a luptat mult timp pentru a putea ajunge ceea ce este astăzi.

Vei fi surprins! Ce note a obținut Lidia Buble la Bac si cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră!

Vedeta nu a fost deloc o elevă eminentă, iar examenul de bacalaureat a reușit să-l ia chiar la limită, având media 6.01, scrie spynews.ro. Aceasta a obținut la limba română doar nota 5,55, la istorie nota 5,3, iar la la georgrafie a obținut performanța unei note de 7,2, scrie sursa.

Interzis cardiacilor! Lidia Buble, într-o cămașă udă, cu sânii la vedere! | Foto

După ce a absolvit douăsprezece clase, artista nu și-a mai continuat studiile.

Care a fost primul ei job al Lidiei Buble

Vei fi surprins! Ce note a obținut Lidia Buble la Bac si cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră!Provenind dintr-o familie numeroasă, de foarte multe ori Lidia a spus că a fost nevoită să muncească din greu pentru a-și ajuta familie, așa că înainte de a ajunge pe scenă, aceasta a fost femeie de serviciu la o tipografie din orașul său natal, dar a spălat și vase și facea curat la o cafea din mall-ul orașului Deva, acolo unde s-a născut.

Surpriză! Lidia Buble, mesaj cu subînțeles!? Ce a apărut pe contul de socializare al artistei!

”Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, ar fi spus ea, conform aceleeași surse.

Recomandari