Ce relație are Andreea Marin cu soacra sa, mama lui Adrian Brâncoveanu. Ce spune despre o eventuală căsătorie și un copil

Andreea Marin a oferit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, detalii despre legătura sa amoroasă cu Adrian Brâncoveanu, dar și despre relația cu mama iubitului său.

Andreea Marin a oferit detalii despre legătura sa amoroasă cu Adrian Brâncoveanu, dar și despre relația cu mama iubitului său

Instagram

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi. Suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an.

Așa cum este într-o familie, așa e relația. Nu există un 'trebuie' când vorbim de dragoste, până la urmă, dragostea ne unește pe noi, oamenii. Ne simțim tare bine împreună și asta este important.”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars, despre relația cu soacra sa.

Întrebată de ce ar mai avea nevoie pentru a simți că totul este într-o perfectă armonie, fosta prezentatoare TV a spus: ”Nimic. Am chiar prea mult. Dumnezeu știe ce e nevoie pentru fiecare. Eu cred că exact ce ne va dărui Dumnezeu va fi potrivit pentru noi și pe viitor.

În acest moment, mă simt, pur și simplu, împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment dat în viață la acest echilibru după care alergăm. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Andreea Marin pentru fiica ei, Violeta, de ziua adolescentei. Cât de frumoasă e la 13 ani

Ce spune Andreea Marin despre o eventuală căsătorie cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin susține că nu privește o eventuală oficializare a relației sale ca pe o provocare.

„Nu se știe niciodată. Nu aș zice nu. De ce să zic 'nu'?! Eu sunt un om foarte optimist și nu cred că trebuie să raportez relația mea actuală la cele anterioare. Viața e cum e, sunt și greutăți, sunt și despărțiri uneori.

Trebuie să acceptăm lucrurile așa cum sunt, să trăim frumos pentru că deciziile mele au fost bazate întotdeauna pe ideea că nu trebuie să trăiești apăsat de ceea ce se așterne zi de zi în viața ta, ci dacă nu merge fiecare poate să o ia pe drumul său.

Nu sunt de părere că trebuie să stai cu o povară pe umeri până la adânci bătrâneți doar pentru că există un act. Nu sunt nici de părere că trebuie să renunți ușor, ci trebuie să lupți pentru relația ta până când îți atingi limitele.”, a mai spus vedeta.

Toate deciziile luate în viața amoroasă au reprezentat un progres, a punctat ea, și nu regretă nimic.

Citește și: Dive de la televizor care au recunoscut că au suferit de depresie

Cât despre un copil cu Adrian Brâncoveanu, Andreea a menționat că acesta este foarte dorit: „Dacă Dumnezeu va fi cu mâna pe umerii noștri, da, sigur. Vom fi cu brațele deschise. Nu știi niciodată. Trebuie să vrem noi, dar trebuie să vrea și cineva acolo sus. Sigur că ne dorim asta.”

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri