Imaginile pe care nu le-a văzut Andreea Marin! Cum a fost surprins iubitul său, Adrian Brâncoveanu

Nu mai este o noutate faptul că Andreea Marin trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Recent, bărbatul a fost surprins într-o ipostază complet neașteptată, ce i-a uimit pe fanii „Zânei”!

Andreea Marin are o relație fericită împreună cu Adrian Brâncoveanu

De ceva timp, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu, cel care este consulul României în Libia.

Cum a fost surprins iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu

Cei doi par că se înțeleg de minune și nu de puține ori au fost surprinși împreună la diferite evenimente.

citește și: Bomba momentului! Andreea Marin, din nou mamă! Vedeta a recunoscut totul: „Pe cale naturală”

Surprinzător este faptul că Adrian Brâncoveanu și Violeta, fiica Andreei Marin, par să aibă o relație apropiată, semn că bărbatul a reușit s-o cucerească nu doar pe „Zână”, ci și pe fiica acesteia.

citește și: Câți copii are Andreea Marin, de fapt! Toată lumea o știe doar pe Violeta: „Acum sunt mari”

Recent, partenerul de viață al celebrei Andreea Marin a fost surprins de către paparazzi la o terasă cunoscută din București.

Fotografii nu au ratat vreo mișcare, dar tot ce au putut surprinde a fost faptul că bărbatul a stat singur, a savurat din paharul comandat și a vorbit la telefon, cu un aer extrem de serios.

citește și: Ce apariție! Fiica Andreei Marin a devenit o domnișoară superbă! Cum arată acum Violeta

Cel mai probabil, Adrian Brâncoveanu s-a ocupat de o problemă profesională. La final, bărbatul a cerut nota, a plătit și a plecat, la fel de singur precum a venit.

Surprinzător este faptul că acesta a plecat având asupra lui o cască de motociclist, ceea ce ne face să credem că iubitul Andreei Marin este pasionat de motoare!

Ultimele știri