Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Ce religie are Lidia Buble! Artista a suferit mult în copilărie: „Într-o țară ortodoxă este destul de greu pentru noi”

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite cântărețe din România, dar puțini știu ce religie are aceasta, de fapt!

Lidia Buble a dezvăluit ce religie are

Lidia Buble a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi și nu îi este rușine cu acest lucru. Artista a plecat dintr-o familie modestă, cu mulți copii, și s-a apucat de muncă la o vârstă când alți tineri doar caută să se distreze.

Ce religie are Lidia Buble

Joburile sale au fost extrem de diferite și, la un moment dat, Lidia Buble s-a angajat ca bonă! Un lucru de apreciat, judecând după faptul că artista a fost ambițioasă, și-a depășit condiția și azi se poate lăuda că este o artistă de succes, care a început să aibă succes cu piesele sale inclusiv peste hotare!

citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul artistei a fost filmat

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim.”, a povestit Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.

Ce religie are Lidia Buble! Artista a suferit mult în copilărie: „Într-o țară ortodoxă este destul de greu pentru noi”

Lidia Buble a dezvăluit ce religie are

Potrivit interviului pe care l-a acordat, vedeta a decis la un moment dat, să își ia viața în propriile mâini. A plecat singură la București și a avut mai multe job-uri, totul pentru a-și putea permite traiul în Capitală și pentru a-și urma visul: o carieră de artist.

citește și: „Vreau să știi cât te iubesc”. Lidia Buble și-a pus fanii pe jar cu ultima apariție! Cum s-a pozat artista

„Venisem să îmi continui studiile și mi-am dat seama că este destul de greu, totul costa dublu, de la chirie până la mâncare. Am muncit din prima zi, încă de când am ajuns în București. Am fost bonă un an și jumătate, am fost reprezentant la un brand auto. Lucrurile acestea m-au întărit, iar fiecare job m-a făcut să fiu mândră de mine, atât timp cât am muncit pentru fiecare bănuț în parte și nu mi-a fost rușine cu niciun job pe care l-am avut.”, a mai mărturisit cântăreața, pentru cei de la revista Viva.

citește și: În ce relație au rămas Lidia Buble și Răzvan Simion, de fapt! Detaliul dezvăluit după despărțire

Mai mult decât atât, Lidia Buble a vorbit mai multe și despre religia pe care o are, dar și despre modul în care mulți au făcut-o să sufere, din această cauză:

„Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a dezvăluit artista, în urmă cu ceva timp.

Recomandari