Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Cazul care a scandalizat lumea. Ce s-a întâmplat cu un artist după ce a lansat niște piese în colaborare cu mai multe femei: ”E revoltător. Vor să nu mai cânt!”

Un cântăreț cunoscut în Iran trăiește un adevărat coșmar de două săptămâni, de când a fost arestat pentru că a colaborat cu mai multe femei la un proiect muzical. 

Cazul care a scandalizat lumea. Ce s-a întâmplat cu un artist după ce a lansat niște piese în colaborare cu mai multe femei: ”E revoltător. Vor să nu mai cânt!”

Instagram

Mehdi Rajabian, un cântăreț în vârstă de 30 de ani din Iran, a fost arestat după ce a colaborat cu mai multe femei, pe care le-a lăsat să cânte și să danseze.

Speak, sacrificiile uriașe pe care le-a făcut artistul: Nu aveam bani nici să plătesc întreținerea

”Acest regim vrea să îmi înăbuşe vocea”, a declarat Mehdi Rajabian, el arătându-se revoltat: ”Insistă să nu mai cânt”, a mai spus el, potrivit BBC.

Rajabian a povestit, de asemenea, că a fost arestat după ce a acordat un interviu jurnaliștilor de la BBC, în care a vorbit despre următorul album, pentru care a colaborat cu mai multe artiste. Mai mult de atât, el a lansat și un videoclip în care apare dansatoarea Helia Bandeh.

Povestea incredibilă de viaţă a lui Connect-R. Drumul de la sărăcie, la un artist de succes: "Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi"

De asemenea, acesta a spus că un judecător l-a acuzat că muzica sa ”încurajează prostituția”. A fost, însă, eliberat după ce familia sa i-a plătit cauțiunea.

Conform codului penal iranian, cântăreții și dansatorii pot fi condamnați dacă autoritățile consideră că activitățile lor sunt ”indecente” sau ”imorale”. Teoretic, femeile au voie să cânte într-un cor sau ca solist vocal pentru un public exclusiv feminin, dar permisiunea este rareori obținută.

Recomandari