Antena Căutare

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mioara Roman. Mama Oanei a fost internată de urgență în spital: „Situația nu e roz...”

Oana Roman se confruntă cu o perioadă foarte dificilă în viața sa, deoarece mama sa, Mioara Roman, a fost internată de urgență la Spitalul Floreasca.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mioara Roman. Mama Oanei a fost internată de urgență în spital: „Situația nu e roz...”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Mioara Roman. Mama Oanei a fost internată de urgență în spital: „Situația nu e roz...” | Instagram

Starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman, se degradează treptat, iar familia se preocupă în mod intens de îngrijirea ei.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mioara Roman. Mama Oanei a fost internată de urgență în spital

Mioara Roman, în vârstă de 83 de ani, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care îi creează tot mai multe dificultăți. Aceasta a fost internată în spital pentru a fi supusă unor investigații amănunțite după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat semnificativ. Femeia se confruntă cu mai multe afecțiuni medicale, care par să îi pună viața în pericol din ce în ce mai des.

Citește și: Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, fostul ei soț. De ce nu îi plătește pensie alimentară și cât este lunar

Articolul continuă după reclamă

Cu doar două luni în urmă, Mioara Roman a mai fost internată la spital, dar a fost eliberată după câteva zile, deoarece starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. În prezent, nu se cunoaște exact care este starea sa, dar Oana Roman este extrem de îngrijorată și afectată de problemele cu care se confruntă mama sa, cu care are o relație deosebit de strânsă.

„Bună dimineața, dragilor! Da, știu, îmi scrieți mulți, mulți, mulți îmi scrieți. „N-ai mai postat nimic de aseară, ce se întâmplă?”. Într-adevăr n-am mai postat nimic pentru că am stat cu grijă să aflu ce este cu mama, a rămas internată la Spitalul Floreasca, situația nu este foarte roz, are niște... diverse probleme, care trebuie investigate.

Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medicali, nici nu vreau să dau foarte multe detalii, era stabilă și destul de echilibrată aseară. Azi-dimineață mi-au spus că nu mă vor suna decât după raportul de gardă, iar la prânz o să mă duc să o văd.”, a spus Oana Roman într-un InstaStory, potrivit click.ro.

Recent, Oana Roman a ales să împărtășească aceste momente dificile cu fanii săi și a menționat că, în ciuda situației confuze, este nevoită să își respecte programul. Ea va merge să predea cursuri de bune maniere la școala unde învață fiica sa și apoi va face o vizită mamei sale la spital.

Citește și: Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, primele declarații despre noua iubită mai în vârstă. De ce a blocat-o pe Oana peste tot

Mioara Roman a fost internată într-un prestigios centru de îngrijire pentru vârstnici din Snagov, cunoscut pentru serviciile sale de calitate superioară. Acest centru, evaluat la 5 stele, oferă numeroase beneficii, inclusiv tratamente de kinetoterapie și fizioterapie, menite să îmbunătățească starea de sănătate a pacienților săi.

Câți bani câștigă Oana Roman în fiecare lună. Vedeta a explicat cu câți bani rămâne aceasta

Într-o postare pe Instagram, Oana Roman și-a exprimat frustrarea față de nivelul de trai precar al multor români și a menționat că, în ciuda veniturilor sale bune, este dificil să pună bani deoparte. Ea a subliniat că mulți cetățeni se străduiesc să supraviețuiască cu salarii de doar 3.000 de lei pe lună.

„Eu câștig bine, niște mii bune de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 euro pe lună, plus alte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe. Totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți. Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte, dar cei care câștigă 3.000 de lei și laptele este 10 lei și o pâine 2 lei 50”, spune Oana Roman pe Instagram, potrivit viva.ro.

În cadrul unei emisiuni televizate, Oana Roman a discutat și despre implicarea lui Marius Elisei în creșterea fiicei lor, Isabela. Ea l-a acuzat că nu a plătit niciodată pensia alimentară, care se ridica la suma de 500 de lei, și că rolul său de părinte se rezumă doar la câteva vizite. Fostul partener al vedetei pare să fi stabilit suma pentru pensia alimentară, dar nu și-a onorat obligațiile financiare.

Boala de care Delia crede că suferă dintotdeauna. Ce simptome are și ce a spus:„Sunt convinsă 100%. O să mă duc să obțin... Ce a postat Anamaria Prodan de la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, în ziua când ar fi împlinit 76 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x