Antena Căutare

Ce secrete din căsnicie a dezvăluit Irina Fodor. “Schimbările se simt, când există”

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și de 14 ani își arată dragostea în public, fără ocolișuri. "Suntem aceeași de acum 14 ani", a spus Irina Fodor.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton

Antena 1

Cei doi s-au căsătorit în 2010 și împreună o fată iar diferența de vârstă dintre ei este de 14 ani. Anul trecut au fost despărțiti timp de cinci luni.

Motivul nu a fost altul decât acela că Irina Fodor a fost plecată la filmările pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului „Asia Expres” dar și la cele pentru emisiunea „Chefi fără limite”, potrivit Libertatea.

Irina Fodor, despre relația sa cu Răzvan Fodor: “De 14 ani, ne iubim la fel, râdem la fel. Știm ce este prioritar pentru fiecare dintre noi”

Prezentatoarea Tv a dezvăluit câteva dintre micile lor secrete ce îi ajută să fie, în continuare un cuplu puternic, în care primează încrederea și unde nu lipsește dragostea.

Citește și:Cum s-a fotografiat Irina Fodor în vacanță în Zanzibar alături de Răzvan Fodor. Costumul ei de baie a atras toate privirile

Într-o relație, încrederea se construiește în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum.

E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp.

Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, s spus Irina, potrivit sursei citată.

Povestea dintre Răzvan și Irina Fodor s-a pecetluit după o vacanță de o lună, în India

Răzvan Fodor a povestit, în repetate rânduri, cât de uimit a fost de soția sa încă de la început. Inițial, fost refuzat de frumoasa brunetă, care era studentă la Jurnalism, pe vremea când a cunoscut-o.

Citește și:Cum au arătat Irina și Răzvan Fodor în ziua cununiei. Imagini rare cu cei doi, din anul 2010

Ulterior, a reușit s-o convingă să iasă la câteva întâlniri și apoi a invitat-o în vacanță în India. După ce a străbătut India cu mine la picior, timp de o lună, am zis "Asta e nevastă-mea", a spus Fodor și, întorși acasă, cei doi s-au mutat împreună.

Faptul că am căutat-o pe Irina, dar nu pe ea, căutam o parteneră de viață. Am căutat timp de 4 ani de zile într-un București al anilor 2000.

Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială.

Când am văzut-o mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. Am terminat ziua de filmare, am bălit, dar bălit decent așa.

Și m-am dus la ea și i-am spus: "vezi că durează până vă duce mașina specială acasă după ce se termină filmările, daca vrei te duc eu." Ea mi-a zis: "nu". Am zis ok și am plecat.

Povestea este foarte lungă, ideea e că ne-am reîntâlnit după multe luni și eu eram ușor curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva pentru că la prima noastră întâlnire și-a lăsat o geantă lângă masă și am văzut în geantă o carte.

Apoi am invitat-o în India și, după ce a străbătut India cu mine, la picior, am zis că ea e,a povestit Răzvan Fodor.

Cum arată acum Jennifer Grey, actrița din Dirty Dancing. S-au împlinit 35 de ani de la premia celebrului film... Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol. De ce a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x