Antena Căutare

Ce spune Alina Sorescu după ce s-a zvonit că Alexandru Ciucu o înșală. Cântăreața a făcut declarații inedite

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu de foarte mulți ani, însă în ultima perioadă s-a zvonit că soțul solistei i-a fost infidel, lucru pentru care aceasta s-a decis să ofere declarații pentru a clarifica situația.

Alina Sorescu și familia ei
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu de foarte mulți ani, însă în ultima perioadă s-a zvonit că soțul solistei i-a fost infidel | Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au ținut viața personală de parte de luminile reflectoarelor, însă speculațiile au început să apară după ce aceștia au fost surprinși paparazzi Spynews în compania unei femei. De asemenea, după această întâmplare au apărut tot felul de zvonuri despre un posibil divorț și despre o altă femeie în viața creatorului de modă.

Deși a preferat să stea departe de zvonurile apărute despre soțul său, solista a decis să ofere declarații în ceea ce privește acest subiect delicat.

Ce spune Alina Sorescu după ce s-a zvonit că Alexandru Ciucu o înseală

Alina Sorescu și Alexandru Cucu sunt căsătoriți de peste 10 ani, iar de-a lungul căsniciei s-a mai vorbit despre destrămarea cuplului. Artista a preferat să stea departe de ochii curioșilor și să își concentreze toată atenția asupra copiilor, însă nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să vorbească despre toate zvonurile apărute în presă.

Articolul continuă după reclamă

Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine.", a mărturisit Alina Sorescu, la Prima TV.

Citește și: Imaginile publicate de Alina Sorescu după ce presa a scris că Alexandru Ciucu i-ar fost infidel

Solisa nu a dat prea multe informații despre întâlnira soțului ei cu femeia misterioasă, însă a vorbit despre momentele prin care a trecut în ultima perioadă.

Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca', am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios.", a mai spus artista.

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut la Cerbul de Aur, prin intermediul prietenului lor comun, Cătălin Botezatu. La un an de la acel moment, artista a fost cerută în căsătorie de partenerul său, iar 12 luni mai târziu s-au cununat.

Citește și: Este logodit cu Jennifer Lopez, dar e suspectat de infidelitate. Ce zvonuri au apărut despre Alex Rodriguez

„Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea și am vorbit cu ea. E diferență de 10 ani. Noi am terminat aceeași școală generală, dar nu ne-am întâlnit niciodată în perioada școlii”, a declarat Alexandru Ciucu în trecut despre actuala sa soție.

Jessica Alves, o nouă operație de mărire a bustului. Fostul "bărbat Ken" a trecut la "cupa H" cu noi... Lady Gaga, de nerecunoscut când iese pe stradă. "Stă" pe milioane de dolari, dar în afara scenei preferă să ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x