Este logodit cu Jennifer Lopez, dar e suspectat de infidelitate. Ce zvonuri au apărut despre Alex Rodriguez

Este logodit cu cea mai râvnită femeie din lume, dar e suspectat de infidelitate. Ce zvonuri au apărut despre Alex Rodriguez, iubitul lui Jennifer Lopez

Este logodit cu cea mai râvnită femeie din lume, dar e suspectat de infidelitate. Ce zvonuri au apărut despre Alex Rodriguez

profimedia

Alex Rodriguez, logodnicul faimoasei cântărețe Jennifer Lopez, este suspectat de infidelitate. Au apărut zvonuri cum că între Alex Rodriguez și modelul Madison LeCroy ar exista o legătură intima, potrivit eonline.com.

Madison LeCroy a ținut neapărat să vorbească despre relația ei cu Alex Rodriguez, încercând să lămurească situația.

Potrivit Page Six, Madison a spus că ea și logodnicul lui Jennifer Lopez nu s-au întâlnit niciodată. Cei doi doar au vorbit la telefon și se cunosc de ceva vreme. Ea neagă orice întâlnire sau legătură fizică cu fostul jucător de baseball.

citește și: Jennifer Lopez, acuzată că folosește Botox. Cum s-a apărat diva împotriva acuzațiilor dure: ”Nu mă mai faceți mincinoasă!”

Frumoasa blondină, actrița din Southern Charm în vârstă de 30 de ani, a declarat că Alex Rodriguez nu a înșelat-o niciodată pe Jennifer Lopez cu ea. Deși a declarat că ea ține legătura cu cel care are să îi devină soț lui J. Lo, Madison nu a explicat motivul discuțiilor cu acesta. Cu toate acestea, ea a încercat să asigure presa de faptul că tot ce este între ea și Alex e ceva inocent și nu ar trebui să constituie motive de îngrijorare pentru nimeni.

Se pare că mesajele și conversațiile telefonice între ea și Alex Rodriguez au început acum un an, dar totul iese la suprafață acum, după ce ea a împărțășit informațiile cu un apropiat al ei. Madison nu și-ar fi imaginat că povestea ei va isca asemenea zvonuri și că probabil a avut încredere în cine nu trebuie atunci când a vorbit despre Rodriguez.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

În timpul filmărilor pentru Southern Charm, Craig Conover a acuzat-o pe Madison de infidelitate, spunând că ea îl înșela pe Austen Kroll, iubitul ei de atunci, cu “un celebru fost jucător de baseball”. Ea a fost acuzată că a zburat la Miami unde și-a petrecut timp cu un celebru jucător din MLB care e căsătorit și foarte faimos.

Aparent, o altă colegă de pe platourile de filmare ale show-ului Southern Charm, Danni Baird, ar fi dezvăluit că Madison i-a povestit de faptul că se vedea pe Facetime cu Alex Rodriguez, fără să spună exact motivul din spatele legăturii lor.

citește și: Apariția lui Jennifer Lopez la inaugurarea lui Joe Biden a atras atenția întregii lumi. Cum este ținuta imaculată în partea de jos

Deși Madison recunoaște că a greșit, ea a mărturisit într-un interviu pentru Page Six că “Am încercat să fiu cât mai discretă cu putință. Nu vreau să îi fac rău familiei sale în vreun fel sau pe a mea. Nu avem nicio vină în toată aceste poveste”.

Cu toate acestea, o sursă apropiată a lui Alex Rodriguez a mărturisit pentru E! News că “Alex nu o cunoaște și nu a întâlnit-o niciodată”. Cu toate acestea, se pare că ei și-au trimis câteva mesaje și aparent Alex Rodriguez ar fi dat like unor poze de-a lui Madison pe Instagram.

Apariția lui Jennifer Lopez la inaugurarea lui Joe Biden alături de Alex Rodriguez

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a purtat o ținută impecabilă care a atras atenția întregii lumi, iar interpretarea piesei "Land is your Land" și a piesei "Let's Get Loud" a fost aplaudată la scară largă.

În mijlocul reprezentației, ea a spus în limba spaniolă: "Lopez rostea de fapt, o parte din juramantul de credinta: O națiune sub Dumnezeu, indivizibil, cu libertate și dreptate pentru toți", potrivit The Sun.

Îndrăgita artistă și-a făcut apariția la inaugurarea lui Joe Biden într-o ținută albă formată dintr-o pereche de pantaloni lungi până în pământ, albi, o bluză cu detalii din tule și un palton alb. Strălucirea este dată de bijuteriile pe care artista le poartă atât pe mâini, cât și la mijlocul taliei.

Ultimele știri