Imaginile publicate de Alina Sorescu după ce presa a scris că Alexandru Ciucu i-ar fost infidel

Zilele trecute, Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu a fost surprins de paparazzi Spynews în compania unei femei. Cei doi se aflau la o terasă, iar curând s-ar fi retras în apartamentul blondinei.

Zilele trecute, Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu a fost surprins de paparazzi Spynews în compania unei femei

Cum era de așteptat, după această întâmplare au apărut numeroase speculații despre un posibil divorț al Alinei Sorescu și Alex Ciucu. De altfel, nu este prima dată când se discută despre destrămarea cuplului și de această dată designerul a ținut să sublinieze acest fapt.

”Nu se pune problema de așa ceva”, a declarat el pentru redactia.ro. Chiar dacă nu a oferit nicio declarație, Alina Sorescu pare împăcată cu viața sa amoroasă și stă departe de zvonuri.

Ce imagini a publicat Alina Sorescu după ce s-a scris că Alexandru Ciucu îi este infidel

Alina Sorescu și-a pozat copiii și frumoasele lalele, de care mărturisește că îi va fi dor pentru că sezonul lor este pe final.

Citește și: Celebrul Alexandru Ciucu şi-a sărbătorit cea de-a 44 aniversare

”Îmi va fi dor de lalelele mele”, a notat Alina la descrierea unei imagini care arată mai multe ghivece pline cu lalele colorate și ”bătute”. O altă imagine le arată pe micuțele sale, care se strâng în brațe, lângă un aranjament impresionant cu flori albe.

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut la Cerbul de Aur, prin intermediul prietenului lor comun, Cătălin Botezatu. La un an de la acel moment, artista a fost cerută în căsătorie de partenerul său, iar 12 luni mai târziu s-au cununat.

Citește și: Răi da buni. Alina Sorescu, detaliile mariajului cu Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale

„Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea și am vorbit cu ea. E diferență de 10 ani. Noi am terminat aceeași școală generală, dar nu ne-am întâlnit niciodată în perioada școlii”, a declarat Alexandru Ciucu în trecut despre actuala sa soție.

Ultimele știri